Solna

Mäklare Arenastaden

Arenastaden Arenastaden [email protected] Svenska Mäklarhuset
Arenastaden

Mäklare Arenastaden

Välkommen till Solnas gräddhylla, Arenastaden. Här är er bostadsförmedling i trygga händer hos Svenska Mäklarhuset i Solna. Våra mäklare utlovar en trygg affär med hjälp av en gemensamt satt tidsplan och tydliga målsättningar. Arenastaden är ett fantastiskt område där våra mäklare har stenkoll på området och är ständigt på tårna.

För dig med höga krav på tillvaron, välkommen hem!
Med Friends Arena och Mall of Scandinavia som granne har Arenastaden utvecklats till ett av Stockholmsregionens mest populära besöksmål och mest eftertraktade bostadsområden. Läs gärna mer om våra andra attraktiva bostadsområden och våra tydliga mäklare i Solna.

Kommunikation

Här bor man som spindeln i nätet med direkt närhet till till pendeltåg och buss, Odenplan och City nås på fantastiska 5-10 min och det går med andra ord mycket snabbt att ta sig in till innerstan, restiden är lika lång som att ta sig från olika stadsdelar innanför tullarna. I framtiden kommer t-bana även att finnas invid Mall of Scandinavia och Solna Station.

Närservice

Mall Här bor du med direkt närhet till Råstasjöns strövområden, smidiga kommunikationer samt Westfield Mall of Scandinavia med all tänkbar bekvämlighet. I gallerian huserar över 200 butiker och restauranger, 3700 parkeringsplatser och Sveriges modernaste biograf. Arenastaden befinner sig även på första parkett till Sveriges nationalarena Friends.

Vi på Svenska Mäklarhuset Solna kan varmt rekommendera en promenad till anrika Råsunda där trevliga restauranger och butiker väntar. För barnfamiljen är Arenastadens läge optimalt, med en direkt närhet till Järvastaden där Mulle Mecks lekpark finns.

Solna

Mäklare Solna

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Solna redan idag.

Ring 8830550 E-post [email protected]

Råsundavägen 121, 16950 Solna

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.