Haninge

Mäklare Dalarö

Dalarö Dalarö [email protected] Svenska Mäklarhuset
Dalarö

Mäklare Dalarö

Dalarö är en pärla belägen på den vackra östkusten i Haninge kommun. Med en unik kombination av natursköna omgivningar och en historiskt rik kultur är detta en plats som har något att erbjuda för alla.

Dalarö är en av de mest populära destinationerna för turister och stockholmare som söker efter en lugn och avkopplande tillflyktsort. Här finns ett brett utbud av aktiviteter för både stora och små, som segling, fiske, vandring och cykling. Med den vackra skärgården runt omkring är Dalarö också en idealisk plats för att utforska naturen och dess skönhet.

Kommunikation

Från Dalarö Brygga utgår reguljär båttrafik till Utö och Ornö med kringliggande öar. Strax söder om Dalarö ligger ön Jutholmen. Strax norr om Dalarö finns Smådalarö. Landvägen kan man åka med SL buss 839 till Handenterminalen, för vidare färd mot Stockholm alternativt SL buss 869 direkt till Gullmarsplan

Närservice

Förutom den fantastiska naturen erbjuder Dalarö också en rik kulturhistoria. Dalarö har varit en viktig handelsplats sedan medeltiden och är hem till flera välbevarade byggnader och monument, inklusive Dalarö gamla kyrka och Dalarö skans, som båda är populära besöksmål.

Dalarö är också känt för sin goda mat och sin trevliga atmosfär. Här finns flera restauranger och caféer som serverar lokalt odlade råvaror och färska skaldjur direkt från havet.

Övrigt

Med sin charmiga atmosfär och natursköna omgivningar är Dalarö den perfekta platsen för att koppla av och njuta av livet. Besök Dalarö och upplev själv varför detta är en av de mest populära destinationerna på östkusten.

Haninge

Mäklare Haninge

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Haninge redan idag.

E-post [email protected]

Alléplan 7, 13551 Tyresö

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.