Österåker

Mäklare Täljöviken

Täljöviken Täljöviken [email protected] Svenska Mäklarhuset
Täljöviken

Mäklare Täljöviken

År 1928 beslöt några skogsägare i Täljö att gemensamt bekosta en järnvägsstation i Täljö. Efter att Täljö hade fått station började bebyggelsen sakta att växa fram. Täljö är kuperat och naturligt rikt på barrträd. Husen är ofta högt belägna på de naturliga tomterna. Idag är större delen av alla fastigheter permanentboende. Besök gärna Österåkers kommuns hemsida, www.osteraker.se för mer information.

Superfina näsuddens naturreservat är inom gångavstånd.
Skolor och barnomsorg
I området finns ett flertal privata dagmammor samt en förskola vid Täljöviken och en vid Hagbyhöjden. Fredsborgsskolan den nybyggda finns på cykelavstånd och ytterligare skola i Rydbo beläget längs med Roslagsbanan.

Kommunikation

Roslagsbana mot Östra Station- Åkersberga alternativ buss 629 mot Danderyd- Åkersberga. Åkers Runö station ligger nära till hands men buss 683 är den buss man kan ta till och från Täljöviken.

Övrigt

Täljö är känd för sin natur med otroliga svamp- och bärskogar, i området finns stora skogsområden samt en igenväxande sjö, Träskmossen, som främst är känd för en sydlig förekomst av den i fjällen vanliga dvärgbjörken. I området finns även stall med ridhus, badsjö med ordnad badplats samt gemensamhetsområde med bollplan, bouleplan och lekplats.

Åkersberga/Ljusterö/Roslagen

Mäklare Åkersberga/Ljusterö/Roslagen

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Åkersberga/Ljusterö/Roslagen redan idag.

Ring 812350500 E-post [email protected]

Bergavägen 12B, 18430 Åkersberga

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.