Upplands-Bro

Mäklare Håbo-Tibble/Mariedal

Håbo-Tibble/<wbr>Mariedal Håbo-Tibble/Mariedal [email protected] Svenska Mäklarhuset
Håbo-Tibble/Mariedal

Mäklare Håbo-Tibble/Mariedal

Välkommen till livet på landet i natursköna Mariedal. Här bor ni med naturen i omedelbar närhet och cykelavstånd till bad i Lejondalssjön och Mälaren (Vallbyvik). C:a en mil till Bro där bra vardagsservice finns. Närmaste livsmedelsaffär är Willys i Bro och Coop i Kungsängen. ICA Maxi ligger c:a 15 minuter bort med bil i Draget, Bålsta. Som boende i området kan man ansöka om tillstånd att åka över militärområdet, vilket gör att man smidigt kommer fram till Brunna. Inom kort kommer Täby Galopp att uppföra bana i Upplands-Bro. Flera omtyckta golfklubbar finns i kommunen. Välkommen att njuta av tystnaden, frisk luft och vackra omgivningar! Vill ni ta er till Stockholms centrala delar är det ca 3,7 mil till Norrtull från området.

Kommunikation

Busshållplats finns vid Tranbyggevägen, strax utanför området. Bussen tar er till Kungsängens station. Som boende i området kan man ansöka om tillstånd att åka över militärområdet, vilket gör att man smidigt kommer fram till Brunna.

Upplands-Bro

Mäklare Upplands-Bro

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Upplands-Bro redan idag.

E-post [email protected]

Torget 2 A, Box 2037, 19602 Kungsängen

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.