Täby

Mäklare Näsby Park

Näsby Park Näsby Park [email protected] Svenska Mäklarhuset
Näsby Park

Mäklare Näsby Park

Detta är ett av Täbys mest natursköna områden tack vare sin närhet till vatten och stora grönområden. Här finns flertalet badplatser, såsom Näsaängsbadet och Kråkudden. Precis vid vattnet finns Näsby slott, med anor från 1200-talet. Här kan man ha konferens, fester och fantastiska bröllop. Det finns även ett fint utomhus bad med pool i Norskogen, som är perfekt för barnfamiljerna under sommaren. Där finns också tennisbana, ute-gym och stort grönområde. I Näsbypark finns även en tennisklubb och flera båtklubbar.

Kommunikation

Näsbypark ligger cirka 15 kilometer norr om Stockholm längs E18 och är strategiskt placerat vad gäller kommunikationer. Med Roslagsbanan från Stockholms city kan du åka till antingen Näsby Allé station, på 17 minuter, eller till Näsbypark station på 20 minuter.

Vill du åka buss finns 618 som går till Danderyds sjukhus eller 619 som går till Täby Centrum via Roslags Näsby trafikplats, där bussar går både till Stockholm, Åkersberga, Vaxholm och Norrtälje. Ska du åka inom Täby kan du ta Buss 617 som går 250 m från fastigheten till Täby Centrum eller Hägernäs.

Närservice

I Näsbypark C finns en nyrenoverad och välsorterad Hemköp-butik. Här i Centrum finns även café, restaurang, frisörer, florist, apotek, kemtvätt, SATS mm. Föredrar man att handla på ICA kan man ta sig en tur till Näsby allé där det finns en mindre butik.

I Täby finns 39 grundskolor, varav ungefär hälften är friskolor. Det finns nio gymnasieskolor, varav merparten är fristående. Inom en radie av ca en kilometer från bostaden finns så mycket som 5 grundskolor att välja på som exempelvis Näsbyparkskolan och Internationella Engelska skolan som blivit en av Täbys mest eftertraktade skolor.

Förskolor:
- Slottets förskola
- Sjökadettens förskola
- Tranans förskola
- Flugsnapparens förskola

Grundskolor:
- Näsbyparksskolan F-9
- Kunskapsskolan 6-9
- Flottiljens skola
- Futuraskolan
- Internationella engelska skolan 4-9
- Slottsparksskolan
- Norskolan F-3
- Spiraskolan F-9

Parkering

Parkering finns det gott om i närområdet. Det finns både 24 timmars parkeringar och infartsparkeringar.

Övrigt

Vi är din lokala fastighetsmäklare i Täby och har stenkoll på allt ifrån kommunikationer, skolor och förskolor till nöjen, restauranger och mataffärer. Utöver vår goda lokalkännedom har vi en lång erfarenhet inom branschen. Vårt kontor ligger i Hägernäs Strand men vi är även verksamma och säljer mycket i Näsbypark.

Vi erbjuder en personlig och professionell service och lägger stor vikt i att både köpare och säljare ska vara nöjda med affären. Vi på Svenska Mäklarhuset i Täby tycker att vi har världens roligaste jobb och vi vill vara det självklara valet av mäklare, både när du ska sälja din nuvarande bostad, men även när du är på jakt efter ditt nästa boende. Vi har som mål att alltid se till våra kunders bästa och se till att samtliga parter i bostadsaffären blir nöjda. Detta kan bevisas då vi har många återkommande kunder som ger oss förtroende att vara mäklare igen. Vi ser fram emot att sälja din bostad i Näsbypark.

Mäklare Näsbypark:
https://svenskamaklarhuset.se/omrade/som2e42c15fa69b41b9be74ecf6ac305b71-taby-nasby-park/

Mäklare Täby:
https://svenskamaklarhuset.se/kontor/taby/

Täby

Mäklare Täby

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Täby redan idag.

Ring 87653640 E-post [email protected]

Catalinavägen 8, 18368 Täby

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.