Lidingö

Mäklare Skärsätra

Skärsätra Skärsätra [email protected] Svenska Mäklarhuset
Skärsätra

Mäklare Skärsätra

Skärsätra är ett omtyckt område på södra Lidingö med blandad bebyggelse i form av flerbostadshus, villor och radhus. Här bor du i ett lugnt område nära Kottlasjön, Kappsta och Långängens naturreservat med fantastiska promenadstråk, motionsspår, badmöjligheter och vacker natur. Dessutom med närhet till flertalet småbåtshamnar, med möjlighet till att ställa sig i kö för en egen båtplats.

Kommunikation

Från Skärsätra tar du dig dit du vill med buss, tåg, bil eller varför inte båt. Med Lidingöbanan, som stannar vid Skärsätra station, når du Ropsten på ca 15 minuter, där du sedan tar dig vidare med tunnelbana eller buss. Med buss kan du resa till och från Skärsätra under hela dygnet och med bil tar du dig enkelt från området, över Lidingöbron och vidare till Stockholm och genom Norra Länken till de stora motorlederna på bara 15 minuter. För att utnyttja Lidingös sjönära läge och Stockholms vattenvägar så finns det en båtlinje som idag går mellan Dalénum, som du når på ca 15 minuter, Nacka och Nybrokajen.

Närservice

Promenadavstånd till Skärsätra Torg med bra närservice i form av mindre livs med generösa öppettider, flera restauranger och frisörer. Här finns också Lidingö Saluhall med både delikatessbutik och restaurang som numera är ett vida känt begrepp och välbesökt av många Lidingöbor. På gångavstånd har du också träningscentret SATS i Dalénum. Närmaste större mataffär hittar du i Larsberg där välsorterade ICA Kvantum och Willys ligger.

Övrigt

Lidingö ligger en knapp kilometer från Stockholms fastland. Här bor cirka 44 000 invånare i en mycket naturskön ytterskärgårdsmiljö.
Lidingö är förbunden med fastlandet via Lidingöbron till Ropsten. Södra och centrala Lidingö trafikeras även med Lidingöbanan som går över den äldre bron. Från Ropsten tar det cirka fem minuter in till centrala Stockholm.

Möjligheterna till ett rikt friluftsliv är många på Lidingö. Du bor nära såväl naturen som ytterskärgården.

Lidingö

Mäklare Lidingö

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Lidingö redan idag.

Ring 46856208300 E-post [email protected]

Pyrolavägen 3, 18160 Lidingö

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.