Svenska Mäklarhuset Phuket

Mäklare Nai Yang

Nai Yang Nai Yang [email protected] Svenska Mäklarhuset
Nai Yang

Mäklare Nai Yang

Nai Yang är en strand belägen på Phukets nordvästra kust, Thailand. Det ligger nära Phukets internationella flygplats och är känt för sina lugna vatten, orörda sand och frodig grönska. Stranden sträcker sig cirka 3 kilometer och erbjuder en lugn och fridfull miljö, vilket gör den till ett populärt resmål för par och familjer som söker en fridfull tillflyktsort.

Nai Yang Beach ligger i Sirinat National Park och har en mängd olika aktiviteter att erbjuda, inklusive simning, snorkling, kiteboarding och kajakpaddling. Det är också en populär plats för strandsporter som volleyboll och fotboll.

Förutom sin naturliga skönhet har Nai Yang en liten by med flera restauranger och barer där besökare kan njuta av lokala rätter och drycker. Byn har också några butiker som säljer souvenirer och andra föremål. Nai Yang Beach är också känd för sitt pulserande nattliv, med en mängd olika barer och nattklubbar som erbjuder musik och underhållning. Är man sugen på lite golf efter alla soltimmar på stranden så ligger golfbanan bara 10 min bort.

Svenska Mäklarhuset Phuket

Mäklare Svenska Mäklarhuset Phuket

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Svenska Mäklarhuset Phuket redan idag.

Ring 66 88 653 5931 E-post [email protected]

Laguna Homes, 57/31 moo. 4, 83110 Phuket

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.