Solna

Mäklare Karolinska

Karolinska Karolinska [email protected] Svenska Mäklarhuset
Karolinska

Mäklare Karolinska

Välkommen till expansiva Karolinska, ett stenkast från innerstan. I Karolinska har Svenska Mäklarhuset i Solna förmedlat mängder av bostäder genom åren. Därför är vi det självklara valet vid er försäljning i Karolinska. Våra mäklare i Karolinska har ett gott rykte, med vår precision och affärshantering ror vi affärerna tryggt i hamn. Helt utifrån era förutsättningar och behov skräddarsyr våra mäklare en process som passar just er!

Med mängder av lyckade försäljningar i Karolinska har vi byggt upp en gedigen kundbas som letar drömboende i området. Med god områdeskunskap och huvudet på skaft kan vi garantera er en trygg process. Låt drömboendet växa fram i listan nedan med våra kommande försäljningar i Karolinska. Läs gärna om våra andra fantastiska bostadsområden och våra skickliga mäklare i Solna.

Närservice

Karolinska erbjuder en direkt närhet till Vasastan där all tänkbar närservice väntar. Samma närhet har man till Solna Centrum som erbjuder två stora välorganiserade matvaruaffärer, butiker, apotek och ett bibliotek. Från Karolinska når man smidigt till härliga Hagaparken där stora grönytor och vackra sevärdheter väntar på att upptäckas. Njut av en stillsam runda runt Brunnsviken eller en ljuvlig fika i Koppartälten!

För den som önskar mer puls erbjuder Solnas praktfulla Westfield Mall of Scandinavia mer än 200 butiker och restauranger. Köpcentrumet inrymmer även ett museum, gym och en av Nordens största biografer med VIP salonger. Vill man inte röra sig utanför Karolinska kan man här njuta av trevliga restauranger och ett toppfräscht gym.

Solna

Mäklare Solna

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Solna redan idag.

Ring 8830550 E-post [email protected]

Råsundavägen 121, 16950 Solna

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.