Sigtuna

Mäklare Sigtuna - Granby

Sigtuna - Granby Sigtuna - Granby [email protected] Svenska Mäklarhuset
Sigtuna - Granby

Mäklare Sigtuna - Granby

Granby ligger i Sigtuna kommun och består av en härlig blandning av både permanent- och fritidsbostäder alldeles intill Mälaren, vilket gör det till en väldigt levande del. Flertal båt- och badbryggor finns i området. Det finns många intressanta och utmanande naturupplevelser med leder och stigar att utforska. Området består av en samfällighetsförening som tillsammans bestämmer vad som skall gälla och förbättras. Avlopp- och vattenledningarna byttes ut 2013.

Kommunikation

Närheten och de bra kommunikationerna till ett flertal städer runt om gör det till ett alltmer attraktivt ställe att bosätta sig på.
Buss 579 Arlanda - Bålsta som går två gånger i timmen i högtrafik samt en gång i timmen övrig tid.

Närservice

En ny förskola byggdes 2013 på Travarvägen 74 i Granby. Förskolan består av två avdelningar och väntas ta emot ca 40 barn.

Övrigt

Det är en aktiv del av kommunen med massor av händelser. En festkommitté anordnar populära evenemang såsom Valborg, midsommarfirandet och kräftskiva med dess festligheter. Dessa evenemang äger rum på den fint belägna gemensamhetsanläggningen på stranden vid Mälaren.

Sigtuna

Mäklare Sigtuna

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Sigtuna redan idag.

Ring 859114000 E-post [email protected]

Nymärsta gränd 6 2tr, 19521 Märsta

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.