Malung-Sälen

Mäklare Stöten

Stöten Stöten [email protected] Svenska Mäklarhuset
Stöten

Mäklare Stöten

Stöten är den nordligaste skidanläggningen i Sälenfjällen och har den högsta fallhöjden på hela 370 meter, 18 liftar och 46 nedfarter. Toppen bjuder på storlagen utsikt över flera svenska och norska fjäll. Här finns backar som passar för alla skidåkare, allt från mycket lätta, gröna backar till utmanande, svarta pister. För dig som gillar att åka på längden finns 45 kilometer längdspår för både klassiskt och skate, varav 3 kilometer är elljusspår. Vid fjällets vänstra del, vid Soltorget, ligger barnområdet Vargys skidland. Här kan du som nybörjare lära dig åka i din egen takt utan att trängas i långa liftköer. I mitten av fjället hittar du Stötens hjärta, Stötentorget. Det är här de flesta aktiviteter och event äger rum. Vid den högra delen av fjället, på Skidtorget precis nedanför stugan, hittar du Sälens bästa skidåkning med bl.a en av Sveriges högst rankade pister, Älvan. På skidtorget finns även perfekta förutsättningar för barnen. Alla backar ligger nära boendet och det är enkelt att ta sig med lift vart du än önskar.
Vid Stötentorget och aktivitetshuset Vattufjäll finns ett äventyrsbad, bastu, solarium, SPA-avdelning med massagebehandlingar, gym samt bowling. Nattklubb och after-ski i Brasseriet. För de små finns Vargklubben där alla barn kan träffa Vargy, världens snällaste varg, delta i tävlingar, gå på utflykter, "after-ski" och annat kul.
Det finns ett brett utbud av mat, dryck och underhållning i trevliga miljöer som bl.a Älvans Kök & Bar, Jaktstugan, Tipi Bar, Tyrolerladan, Vargys take away, café Bistron och Brasseriet som också erbjuder after-ski fem dagar i veckan, med liveband och trubadurer samt nattklubb.

Kommunikation

December 2019 går de första flygen till Sälens nya flygplats, Scandinavian Mountains Airport. Den ligger ca 2 mil söder om Stötens skidanläggning, 15-18 minuter mot Rörbäcksnäs. Här kommer det landa både inrikes-, utrikes- och charterflyg från delar av Europa vilket ger möjligheten till riktiga långhelger.

Närservice

Från stugan når man all tänkbar service på enbart 5 minuters promenad och det man då har att tillgå är en välfylld ICA affär, restauranger, café, gym, badhus, bowling, nattklubb mm.

Vällingby/Hässelby/Spånga

Mäklare Vällingby/Hässelby/Spånga

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Vällingby/Hässelby/Spånga redan idag.

Ring 468372720 E-post [email protected]

Årevägen 25, 16261 Vällingby

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.