Täby

Mäklare Ella Gård

Ella Gård Ella Gård [email protected] Svenska Mäklarhuset
Ella Gård

Mäklare Ella Gård

Ella Gård är ett mycket populärt område kanske framförallt för dess många generösa grönområden. Här finns kälkbacke, lekplatser, eljusspår och fina promenadvägar för lediga stunder, populära Cirkuslekplatsen, Spindelparken samt Ellavallen med bl a tennisbanor och fotbollsplaner. Mitt i området finns rester utav en gammal fornborg. Endast ca 2,5 km till såväl Näsbyvikens båtliv, Rönningesjöns fågelliv och ett flertal golfbanor. Lockar shopping ligger Täby C inom gångavstånd.

Kommunikation

Täby är staden på landet med närhet till både natur och stad. Roslagsbanan eller bussar till tunnelbanan i Mörby Centrum gör pendling till Stockholm stad både snabb och enkel. Bra busskommunikation och drygt 10 min promenad till Roslags Näsby (Roslagsbanan till Tekniska Högskolan på ca 15 min). Med närhet till Norrortslänken kommer du dessutom smidigt och snabbt med bil mot västerort och Arlanda.

Närservice

I närområdet finns restauranger och livsmedelsbutiker. Dessutom är det kort promenad till shoppingcentret Täby Centrum som erbjuder en inspirerande mötesplats, både med shopping, mat och upplevelser.

Övrigt

Skolutbudet i Täby är synnerligen rikligt och håller mycket hög standard. I Ella Gård finns det flera förskolor och familjedaghem. För åk F-5 finns Ellagårdsskolan.

Byalaget är en förening för boende i Ella Gård. Föreningen startades 1958 och värnar om Ellagårdsmiljön samt anordnar flera trevliga aktiviteter i området såsom städdagar, cirkusfestival, valborgs- och midsommarfirande. Se gärna föreningens hemsida för mer info: www.ellagard.nu

Täby

Mäklare Täby

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Täby redan idag.

Ring 87653640 E-post [email protected]

Catalinavägen 8, 18368 Täby

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.