Upplands-Bro

Mäklare Bro/Eriksberg

Bro/<wbr>Eriksberg Bro/Eriksberg [email protected] Svenska Mäklarhuset
Bro/Eriksberg

Mäklare Bro/Eriksberg

Är du på jakt efter en mäklare i Eriksberg? Då är Svenska Mäklarhuset i Upplands-Bro rätt mäklarbyrå för dig! Vi har haft flera försäljningar i Eriksberg och framhåller gärna det natursköna läget i kombination med smidig pendlingsväg mot Stockholm och Arlanda. Vi berättar gärna mer om vad som bidrar till att du ska få högsta möjligt slutpris vid en försäljning. Vi är lokala fastighetsmäklare som själva valt att bo i området, hör av dig till oss och ta ett första viktigt steg mot en lyckad bostadsaffär. Läs gärna mer om våra områden och våra mäklare i Upplands-Bro här
https://svenskamaklarhuset.se/kontor/upplands-bro/">Mäklare i Upplands-Bro

Övrigt

Välkommen till Bro, ett av Stockholms mest expansiva områden med stora skogs-och naturområden och fler sjöar inom räckhåll. Området präglas av lantligt belägna hus och mindre gårdar. Eriksberg är en småort i Upplands-Bro kommun. Eriksberg ligger strax väster om Örnässjön, ungefär mitt mellan kommunens stora tätorter Bro och Kungsängen. Till vackra Lejondalssjön är det gång-eller cykelavstånd. Mälaren och stora naturområden vid Smidö och Ådö finns också på överkomligt avstånd.

Upplands-Bro

Mäklare Upplands-Bro

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Upplands-Bro redan idag.

E-post [email protected]

Torget 2 A, Box 2037, 19602 Kungsängen

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.