Sundbyberg

Mäklare Bergaliden

Bergaliden Bergaliden [email protected] Svenska Mäklarhuset
Bergaliden

Mäklare Bergaliden

Mäklare i Bergaliden
För dig som gillar känslan av stad och puls! Sundbyberg är en liten stad i storstaden och här finns allt ni behöver inom ett bekvämt räckhåll, som en mångfald av butiker av alla dess slag, mysiga caféer och konditorier, omtyckta och välbesökta restauranger, bla är Sundbyberg landets restaurang- och pubtätaste kommun. Flera alternativ finns när det gäller mataffärer, och för dig som pendlar erbjuds här suveränt goda kommunikationer.

LÖTSJÖN
Nära bostaden finner ni Lötsjön, med dess grönområden och suveräna motionsslingor runt både Lötsjön och Råstasjön. Här finns dessutom café och restaurang, Gröna Stugan, som under sommaren är ett populärt utflyktsmål.

TORNPARKEN/MARABOUPARKEN
Tornparken är en populär park som ligger precis i närheten. Högt läge över Sundbybergs takåsar. Härifrån kan man njuta av en fantastisk solnedgång. Tornparken har rustats upp med lekplatser, parkbänkar etc.

Marabouparken som är en prisbelönad park är även det ett mysigt tillhåll i närheten för promenader och picknick. Parken skapades under åren 1937 och 1955 och har både spatiösa gräsytor, barnbad och en betydande samling modern skulptur.

Kommunikation

Sundbyberg är en av landets mest kommunikationstäta kommuner; två tunnelbanelinjer med fem stationer, pendeltåg, fjärrtåg och ett antal busslinjer gör att tidsavståndet till city varierar mellan 10 och 20 minuter. Tvärbanan håller även på att byggas och kommer stå färdigt prel. 2013 med hållplats på Landsvägen. Den kopplar ihop Alvik och Solna Station där nya nationalarenan byggs.

Din närmaste tunnelbanestation ligger för det mesta bara runt hörnet. Tunnelbanan avgår flera gånger i timmen och har en restid om 15 minuter in till city.
Pendeltågsstation ligger vid centrum och tar ca 7 min till T-centralen.
Flera bussar avgår kontinuerligt, både vid tunnelbestationer och pendeltågsstationer.
Linje 504 mot Hallonbergen och Ursvik.
Linje 515 mot Solna station och Odenplan.
Linje 509 mot Brommaplan och Djursholms torg.
Nattlinje 595 mot Solna Station, Näckrosen, Odenplan samt Centralen.

Parkering

Boendeparkering gäller i området. Avgift 960:-/4 mån. Se mer på www.sundbyberg.se

Övrigt

MOTION
Förutom motionsslingorna runt Lötsjön och Ursvik erbjuder staden även en bred flora av simhall, ishall, curling, idrottsanläggningar och sporthallar.

Sundbyberg

Mäklare Sundbyberg

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Sundbyberg redan idag.

Ring 8280690 E-post [email protected]

Sundbybergs Torg 3, 17267 Sundbyberg

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.