Täby

Mäklare Ullna Strand

Ullna Strand Ullna Strand [email protected] Svenska Mäklarhuset
Ullna Strand

Mäklare Ullna Strand

Här bor du nära Ullnasjön som är ett populärt utflyktsmål för fiskare och fågelskådare. På vintern fylls isen med skridskoåkare och snöskotrar. Ett nytt spår för mountainbike ligger nu klart vid Ullnabacken. Det nya spåret 1,7 kilometer långt och innehåller både lättare och svårare partier. Bara en dryg kilometer härifrån ligger dessutom Skavlötens friluftsområde med elljusspår, fina skidspår och en badplats med bastu till sommaren. För den hästintresserade finns det goda möjligheter till ridning på något av stallen i närheten. Du som gillar att spela golf blir glad att höra att det finns två klubbar i området. På Ullna Golf Club som ständigt rankas på Continental Europes topp 50-lista har det hållits en rad professionella turneringar. Precis intill bostadsområdet och utmed Ullnasjön ligger den populära banan Arninge GK som på vintertid anlägger en längdåkningsbana. Vid Ullna Strand finns fantastiska möjligheter för dig som värdesätter en aktiv livsstil utan att ge avkall på det praktiska som kommunikationer, skola och handel.

Kommunikation

Ett nytt resecenter med en ny station för Roslagsbanan har färdigställts i Arninge, med dubbelspår samt en bussterminal. Därutöver finns god busskommunikation intill bostadsområdet, buss 608 till centrala Stockholm, Danderydsbussen 629, 686 direkt till Kista samt 615 till Täby C. Dessutom bra cykelbanor och närhet till såväl Norrortsleden som E18.

Närservice

Vid intilliggande Arninge Centrum finns stormarknad, butiker, brädgård, apotek, frisör, blomsterhandel, zoo, sportbutiker mm. Arninge fick 2017 ett nöjespalats med bl.a. Laserdome, shuffelboard, biljard, minigolf och en bowlinghall. Här finns även populära Leos Lekland. Dessutom är det cykelavstånd till shoppingcentret Täby Centrum som nyligen fått ett rejält ansiktslyft med spännande arkitektur och en rejäl utbyggnad vilken erbjuder en inspirerande mötesplats, både med shopping, mat och upplevelser.

Övrigt

Ullna Förskola
Hägerneholms Förskola
Täby Friskola Ullna Strand F-5
Hägerneholmsskolan F-9

Ullna har ett brett utbud av barnomsorg.

Täby

Mäklare Täby

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Täby redan idag.

Ring 87653640 E-post [email protected]

Catalinavägen 8, 18368 Täby

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.