Haninge

Mäklare Centrala Haninge

Centrala Haninge Centrala Haninge [email protected] Svenska Mäklarhuset
Centrala Haninge

Mäklare Centrala Haninge

Haninge är en underbar plats att leva, arbeta och utforska. Beläget söder om Stockholm, erbjuder Haninge en unik kombination av natur och stadsliv. Här finner du gröna skogar, sjöar och vackra stränder precis runt hörnet, samtidigt som du har tillgång till alla bekvämligheter som en storstad har att erbjuda.

I Haninge finns något för alla. För den som gillar utomhusaktiviteter finns många vandringsleder och cykelvägar att utforska, liksom skidbackar och skridskobanor under vintern. De pittoreska byarna och fiskehamnarna runt omkring ger en genuin känsla av landsbygd och en härlig kontrast till stadspulsen.

Kommunikation

Med goda kommunikationer till Stockholm och andra närliggande städer är Haninge också ett utmärkt val för den som söker en bra balans mellan stad och lantliv. Här tar du dig enkelt in till Stockholm City via väg 73 eller med hjälp av buss och/eller pendeltåg.

Närservice

För familjer är Haninge ett perfekt val, med många förskolor, skolor och lekplatser, liksom möjligheter till barnvänliga aktiviteter. De lugna omgivningarna och närheten till naturen ger en trygg och avkopplande miljö för barnen att växa upp i.

För den som gillar shopping och nöjen finns flera stora köpcentrum i området, liksom biografer, restauranger och barer. Haninge har också ett rikt kulturliv med konstgallerier, museer och teatrar som erbjuder en mängd olika evenemang året runt.

Övrigt

Så om du söker en plats att kalla hem, eller en plats att besöka för en dag eller två, då är Haninge ett självklart val. Kom och upplev allt som denna fantastiska plats har att erbjuda!

Farsta/Trångsund/Skogås

Mäklare Farsta/Trångsund/Skogås

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Farsta/Trångsund/Skogås redan idag.

Ring 08-30 60 09 E-post [email protected]

Glasfibergatan 6, 12545 Älvsjö

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.