Sigtuna

Mäklare Sigtuna Norra

Sigtuna Norra Sigtuna Norra [email protected] Svenska Mäklarhuset
Sigtuna Norra

Mäklare Sigtuna Norra

Vi på Svenska Mäklarhuset mäklar bostäder i vad vi valt att kalla för Norra Sigtuna vilket också är namnet på valdistriktet. Här finns bondgårdar, fritidshus och utspridd villabebyggelse med en del områdesgrupperingar. Exempel på kända områden där vi på Svenska Mäklarhuset säljer flest villor är Granby, Skråmsta, Wenngarn och Hälgestabodarna. Ett härligt område med stora åkrar och skog uppblandat med villabebyggelse stuteri, ridskola och hästgårdar

Kommunikation

Buss 183 trafikerar sträckan Sigtuna-Knivsta där hela resan tar 30 minuter. Skråmsta som exempel når du på 14 minuter från Sigtuna med bussen.

Närservice

Härligt café finns i wenngarn, Österby gårdsbutik säljer härliga lokalproducerade läckerheter och Lidl hittar du i Sigtuna Stadsängar. Ica Supermarket på Stora Gatan i Sigtuna där du har ett stort antal butiker som bokhandel, sportaffär, hälsokost, bibliotek och systembolag.

Parkering

I detta området är det aldrig svårt att parkera

Sigtuna

Mäklare Sigtuna

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Sigtuna redan idag.

Ring 859114000 E-post [email protected]

Nymärsta gränd 6 2tr, 19521 Märsta

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.