Helsingborg

Mäklare Pålsjö

Pålsjö Pålsjö [email protected] Svenska Mäklarhuset
Pålsjö

Mäklare Pålsjö

Pålsjö, eller Pålsjöskog som det också kallas, är ett kommunalt naturreservat i Helsingborgs kommun. Reservatet är beläget strax norr om Helsingborgs stad och är ett av helsingborgarnas mest populära friluftsområden. Här kan du rida, cykla och vandra, samtidigt som vattnet erbjuder bad och fiskemöjligheter. Naturreservatet omfattar ett svagt böljande område som längs med landborgen erbjuder ett antal utsiktsplatser med vidsträckta vyer över Öresund. Längs strandpromenaden ligger ett antal restauranger med fri utsikt mot Danmark. En av dem är Pålsjö Krog som ligger intill det anrika kallbadhuset Pålsjöbaden.

Övrigt

Letar du efter en mäklare som kan Pålsjö? Då är Svenska Mäklarhuset i Helsingborg/Höganäs/Bjuv rätt mäklarbyrå för dig. Vi är fastighetsmäklare som brinner för våra kunder i varje bostadsaffär. Vi har stenkoll på marknadspriser och bostadsrättsföreningarna i området. Dessutom känner vi till alla kommunikationer och nöjen som finns eller är i nära anslutning.

Vårt mål är att alltid ge ett proffsigt bemötande vid varje tillfälle. Våra mäklare är alltid på tå och ger det där lilla extra, vilket brukar resultera i mycket nöjda kunder. Ta gärna en titt på våra kommande försäljningar i Pålsjö för att inspireras till att hitta ditt drömboende. Oavsett om det är hus eller lägenhet du är ute efter tror vi att några av dem listade bostäderna i Pålsjö nedan faller dig i smaken. Läs gärna mer om våra andra bostadsområden och våra https://svenskamaklarhuset.se/kontor/helsingborg/">mäklare i Helsingborg/Höganäs/Bjuv.

Helsingborg

Mäklare Helsingborg

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Helsingborg redan idag.

Ring 4642-610 25 20 E-post [email protected]

Grepgatan 44, 25448 Helsingborg

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.