Helsingborg

Mäklare Gustavslund

Gustavslund Gustavslund [email protected] Svenska Mäklarhuset
Gustavslund

Mäklare Gustavslund

Gustavslund är en stadsdel i Helsingborgs östra ytterkant. Sitt namn har den fått av gården Gustavslund som fortfarande finns kvar i området. Stadsdelen domineras i sin helhet av småhusbebyggelse, såsom villor, kedjehus och radhus. De västra delarna byggdes ut etappvis under 1960-, 1970- och 1980-talen. Området är inte färdigbyggt och utökas successivt och har de senaste åren blivit ett av Helsingborgs mest uppskattade områden, framförallt för barnfamiljer. De nyaste områdena ligger österut mot 111:an. Här bor du på bekvämt avstånd till centrum i ett etablerat område med fina grönområden, bra service, matbutik, vårdcentral, förskolor, skolor och fritidsaktiviteter för såväl stora som små.

Övrigt

Letar du efter en mäklare på Gustavslund? Då är Svenska Mäklarhuset i Helsingborg/Höganäs/Bjuv rätt mäklarbyrå för dig. Vi är fastighetsmäklare som brinner för våra kunder i varje bostadsaffär. Vi har stenkoll på marknadspriser och bostadsrättsföreningarna i området. Dessutom känner vi till alla kommunikationer och nöjen som finns eller är i nära anslutning.

Vårt mål är att alltid ge ett proffsigt bemötande vid varje tillfälle. Våra mäklare är alltid på tå och ger det där lilla extra, vilket brukar resultera i mycket nöjda kunder. Ta gärna en titt på våra kommande försäljningar på Gustavslund för att inspireras till att hitta ditt drömboende. Oavsett om det är hus eller lägenhet du är ute efter tror vi att några av dem listade bostäderna på Gustavslund nedan faller dig i smaken. Läs gärna mer om våra andra bostadsområden och våra https://svenskamaklarhuset.se/kontor/helsingborg/">mäklare i Helsingborg/Höganäs/Bjuv.

Helsingborg

Mäklare Helsingborg

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Helsingborg redan idag.

Ring 4642-610 25 20 E-post [email protected]

Grepgatan 44, 25448 Helsingborg

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.