Lidingö

Mäklare Gåshaga

Gåshaga Gåshaga [email protected] Svenska Mäklarhuset
Gåshaga

Mäklare Gåshaga

Gåshaga är området som erbjuder ett boende utöver det vanliga. Här bor du mitt emellan storstaden och skärgården i ett lugnt bostadsområde som består av både flerbostadshus, radhus och friliggande villor. Förutom närheten till vattnet med badbryggor, sandstrand och ett aktivt båtliv så erbjuder Gåshaga närhet till naturen med flera härliga promenadstråk längs vattnet och i skogsmiljö. I området finns tre restauranger, Pier 16, Restaurang Bryggan och Katsu Sushi Café. För den som vill träna så hittar du M3 gym i området.

Kommunikation

Från Gåshaga tar du dig enkelt dit du vill via land eller hav. Med Lidingöbanan, som stannar vid Gåshaga station, når du Ropsten på ca 20 minuter, där du sedan tar dig vidare med tunnelbana eller buss. Med buss kan du resa till och från Gåshaga under hela dygnet och med bil tar du dig enkelt och snabbt från Gåshaga, över Lidingöbron och vidare till Stockholm city eller genom nya Norra Länken till de stora motorlederna på bara 20 minuter. För att utnyttja det härliga sjöläget och Stockholms vattenvägar så finns också möjlighet att resa med båt från Gåshaga med Waxholmsbolaget och/eller Cinderella båtarna.

Närservice

I närbelägna Käppala handlar du på ICA Superstore med brett sortiment och välsorterad charkdisk. På några minuter når du dessutom Brevik Centrum med en Hemköp butik samt kemtvätt och under vissa delar av året torghandel där du kan handla färsk frukt och grönsaker. För dig som vill träna så erbjuder M3 gym flertalet träningsformer. I området och närområdet finns flertalet förskolor och dagbarnvårdare samt skolor från F-9. Fråga din mäklare för mer information om vilka förskolor och skolor som är aktuella.

Parkering

Kostnadsfri parkering för boende i området på kringliggande gator. Garageplats kan hyras för 500 kr/mån.

Lidingö

Mäklare Lidingö

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Lidingö redan idag.

Ring 46856208300 E-post [email protected]

Pyrolavägen 3, 18160 Lidingö

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.