Sigtuna

Mäklare Sigtuna - Granbystrand

Sigtuna - Granbystrand Sigtuna - Granbystrand info@svenskamaklarhuset.se Svenska Mäklarhuset

Mäklare Sigtuna - Granbystrand

Granbystrand är en alldeles nybyggd del av Sigtuna kommun och ligger lantligt beläget med omedelbar närhet till Mälaren. Området består av hus i olika storlekar och med varierande utseende. Området har egna bryggor både för båtar och badande. Du når lätt Sigtuna med både båt och bil. Skoklosters slott är väldigt nära med båt. Med lite tur blir det fina skridskoisar alldeles utanför vintertid. Gott om möjligheter att vandra i skogen eller att utöva vattensport. Alldeles i närheten ligger det äldre området Granby som tidigare mest hade fritidshus men där nu merparten bor permanent. Vägar och VA sköts via en samfällighet.

Kommunikation

Närheten och de bra kommunikationerna till ett flertal städer runt om gör det till ett alltmer attraktivt ställe att bosätta sig på.
Buss 579 Arlanda - Bålsta som går två gånger i timmen i högtrafik samt en gång i timmen övrig tid.

Närservice

En ny förskola byggdes 2013 på Travarvägen 74 i Granby. Förskolan består av två avdelningar och tar emot ca 40 barn. Närmaste matvarubutik finns i Sigtuna Stad vilket tar ca femton minuter med bil. Större butiker finns i Märsta vilket tar ytterligare tio minuter.

Övrigt

Det är en aktiv del av kommunen med massor av händelser. I det äldre området Granby anordnas populära evenemang såsom Valborg, midsommarfirandet och kräftskiva med dess festligheter. Dessa evenemang äger rum på den fint belägna gemensamhetsanläggningen på stranden vid Mälaren. Närhet till flera ridanläggningar. Området är under expansion.

Sigtuna

Mäklare Sigtuna

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Sigtuna redan idag.

Ring 859114000 E-post sigtuna@smh.se

Nymärsta gränd 6 2tr, 19521 Märsta

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.