Solna

Ulriksdal

Solna - Ulriksdal

Ulriksdal är en expansiv stadsdel i Solna och här bor man ca 10 minuter från Stockholm City, både med bil eller pendeltåg. I Ulriksdal finns ett rikt fritidsutbud med närhet till Igelbäckens naturreservat, Överjärva Gård, Ursviks motionsanläggning, hundklubbar, Ulriksdals golfklubb, fina promenad- och joggingvägar runt fågelsjöarna Råstasjön och Lötsjön samt mycket mer.

Gångavstånd om ca 200 meter till Hemköp vid Ulriksdals pendeltågsstation och på en 10 mins promenad finns Mall of Scandinavia med all tänkbar bekvämlighet. I Ulriksdal bor man, med andra ord, nära stadens puls men också granne med underbara naturområden.

Kommunikation

Kommunalt tar man sig enklast till stan genom en promenad om ca 200 meter till Ulriksdals pendeltågsstation (7 min till Odenplan och 10 min till City). Ett flertal busslinjer finns att välja på bland annat mot Solna C och Brommaplan. En ny busslinje som går mellan Kista och Universitet via Silverdal är också planerad. Du tar dig lätt till Arlanda via buss från Järva krog och för dig med bil, tar du dig mycket snabbt och enkelt ut på E18, E20 samt E4. Du kan också åka med Solnas tvärbana som står för ett hållbart och modernt sätt att resa mellan Solna, Bromma och i framtiden hela Stockholm.

Närservice

I Ulriksdal med omnejd finns livsmedelsbutik, caféer och restauranger, skola, förskolor mm. Mall of Scandinavia är väl beläget på andra sidan av Enköpingsvägen och nås på 10 mins promenad eller via några minuter med bil.

Parkering

Boendeparkering Solna Stad:
Tillstånd om boendeparkering kan sökas hos Solna kommun, en förusättning för detta är att den sökande är folbokförd i kommunen och är registrerad ägare till det aktuella fordonet. Månadskort kostar 400 kr alternativt 1 000 kr/kvartal. För mer info se: www.solna.se

Sundbyberg

Mäklare i Sundbyberg

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Sundbyberg redan idag.

Ring 8280690 E-post [email protected]

Sundbybergs Torg 3, 17267 Sundbyberg

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.