Tyresö

Mäklare Orrnäset

Orrnäset Orrnäset [email protected] Svenska Mäklarhuset
Orrnäset

Mäklare Orrnäset

Ornäset i Tyresö kommun är en fantastisk plats som erbjuder en unik naturupplevelse för besökare i alla åldrar. Beläget längs kusten vid Östersjön, bjuder denna vackra plats på enastående skönhet och ett rikt djurliv.

På Ornäset kan du vandra längs slingrande stigar och utforska den vackra skogen, där du kan hitta allt från vilda bär till små djur som rör sig omkring. Utsikten över havet från klipporna vid Ornäset är något som inte kan beskrivas med ord. Det är en plats där du kan koppla av, andas in den friska luften och njuta av naturens underbara skönhet.

Kommunikation

Buss 805 tar dig under rusningstrafik in till Gullmarsplan på ca 30 minuter.
Buss 819 tar dig snabbt till Tyresö Centrum där du enkelt kan ta dig vidare ut mot Haninge, Nacka eller Stockholms city.

Närservice

Förutom den fantastiska naturen, finns det också många andra aktiviteter att njuta av på Ornäset. Det finns grillplatser och picknickområden, perfekta för en trevlig utflykt med familjen eller vänner. Det finns även en lekplats för de yngre besökarna och en hundrastgård där dina fyrbenta vänner kan springa fritt och leka.

Övrigt

Sammanfattningsvis är Ornäset en pärla som har något för alla. En plats där du kan koppla av och njuta av naturens skönhet, samtidigt som du kan delta i olika aktiviteter och ha roligt med familj och vänner. Missa inte chansen att bosätta dig på Ornäset i Tyresö kommun!

Tyresö

Mäklare Tyresö

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Tyresö redan idag.

Ring 700678819 E-post [email protected]

Alléplan 7, 13551 Tyresö

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.