Landskrona

Mäklare Karlslund

Karlslund Karlslund [email protected] Svenska Mäklarhuset
Karlslund

Mäklare Karlslund

Hela Karlslund är ett område under utveckling och kommunen planerar bland annat för ett större parkområde, lekplats och dagvattendammar som kommer gynna både de boende och hela området i stort. Dessutom finns planer på att det ska byggas fler bostäder, ett större vattenland och idrottscentrum.

I Karlslund har du närhet till skolor, förskolor, livsmedelsbutiker, tågstation med goda förbindelser samt en stor djurpark med tillhörande lekplats och grönområden med populär ridskola där barnen kan få hälsa på hästar och kaniner. Allt detta inbäddat i en grönskande parkmiljö med massvis att upptäcka. Strax intill finns Landskronas ishall, idrottshall och badland för alla åldrar. Detta är ett ypperligt läge för familjen och dessutom med närhet till stadskärnan och dess kulturella utbud.

Puls Arena är en stor idrottsanläggning som ligger på andra sidan parken och som erbjuder en uppsjö av olika sporter och gym.

Landskrona

Mäklare Landskrona

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Landskrona redan idag.

Ring 0418-40 29 96 E-post [email protected]

Kungsgatan 5, 26129 Landskrona

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.