Solna

Mäklare Ritorp

Ritorp Ritorp [email protected] Svenska Mäklarhuset
Ritorp

Mäklare Ritorp

Välkomna till mysiga Ritorp, hit vill alla längta hem. Fastighetsmäklarna på Svenska Mäklarhuset i Solna är områdets lokala mäklare, något vi är stolta över. Med en gedigen områdeskunskap för Ritorp och dess marknadspriser är våra mäklare det självklara valet. Med en extraordinär kunskap om Ritorps föreningar och områdets gömda pärlor är vi säkra på att vår goda lokalkännedom är tydligt märkbar. Vi förstår att er bostadsaffär är en av de viktigaste affärerna i livet, därför ska kraven på den lokala mäklaren vara därefter.

Ritorps bostadsmarknad är något vi på Svenska Mäklarhuset länge studerat och den lokala marknaden har vi aktivt arbetat i sedan 1996. Allt för att din pärla ska frontas på bästa sätt vid en försäljning. Vi hoppas ni vill längta hem till någon av dem listade bostäderna nedan i Ritorp. Läs gärna mer om våra andra idylliska bostadsområden och våra mäklare i Solna.

Närservice

I Ritorp bor man med Arenastadens härliga puls och kommunikationer som granne. Här finns Westfield Mall of Scandinavia som med sina 100 000 kvm är en av Skandinaviens största köpcentrum. Här erbjuds två stora mataffärer, mode- och livsstilsbutiker, frisörer och andra servicetjänster.

Med gångavstånd från Ritorp nås härliga Brunnsviken för bad på sommaren och skridskoåkning på vintern. Ulriksdals golfklubb och Hagaparken med dess fantastiska natur nås också på bekvämt avstånd. Ritorp är också nära Järvastaden som bland annat erbjuder trevliga Mulle Meck parken som är ett populärt resmål. Här finns också det mysiga sommarbiblioteket som Järvastaden driver tillsammans med Solna stad.

Solna

Mäklare Solna

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Solna redan idag.

Ring 8830550 E-post [email protected]

Råsundavägen 121, 16950 Solna

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.