Lidingö

Mäklare Brevik

Brevik Brevik [email protected] Svenska Mäklarhuset
Brevik

Mäklare Brevik

Brevik är ett mycket omtyckt område med både villabebyggelse och flerbostadshus. Här har du promenadavstånd till Brevik Centrum och natursköna Långängen, Kottlasjön och Breviks småbåtshamn. Många härliga promenadstråk längs vattnet och i skogen.

Kommunikation

Från Brevik tar du dig enkelt vidare. Från Brevik Centrum går den upprustade och moderna Lidingöbanan till Ropsten med en restid på ca 15 minuter. Där finns anslutning med tunnelbana och buss till hela Stockholm. Med bil tar det ca 10 minuter till Ropsten och 20 min till Stockholm City. Väljer du Norra Länken når du de stora motorlederna både norr och söderut på bara 20 min.

Närservice

I Brevik Centrum hittar du förutom en välsorterad livsmedelsbutik också en kemtvätt och under delar av året torghandel som säljer färsk frukt och grönsaker. I kvarteret finns populära kvarterskrogen Mysingen och Högberga Konditori samt Superwok som erbjuder take-away mat.

Lidingö

Mäklare Lidingö

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Lidingö redan idag.

Ring 46856208300 E-post [email protected]

Pyrolavägen 3, 18160 Lidingö

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.