Haninge

Mäklare Brandbergen

Brandbergen Brandbergen [email protected] Svenska Mäklarhuset
Brandbergen

Mäklare Brandbergen

Välkommen till Brandbergen – området som fick sitt namn från en skogsbrand
som härjade här år 1947. Större delar av bebyggelsen i Brandbergen uppfördes på 70-talet och består av höghus, låghus samt radhusområden.

Kommunikation

Området har en väl utbyggd lokaltrafik, till centrala delen av Stockholm tar det 15–20 minuter med bil. Snabbussar går till Gullmarsplan och Cityterminalen i Stockholm på 20–22 respektive 33–35 minuter i rusningstrafik. Övriga tider 25-30 minuter till Gullmarsplan. Till Handen tar det 5–7 minuter med buss där Handens pendeltågsstation finns.

Närservice

I Brandbergens Centrum finns mataffär, restauranger, apotek, frisör och en biograf m.m. Gångavstånd till Ica Maxi Stormarknad.

För barnfamiljer finns här ett stort utbud av skolor och förskolor. Näst intill Brandbergens centrum ligger Brandbergsskolan, grundskola från årskurs F–9, med körklasser, musikklasser, särklasser, introduktionsklasser (ik) och kommunal musikskola.

Övrigt

Inom området finns flera fina lekplatser, tennisbana, idrottshall, dansbana, minigolf och utomhusbad, promenadstråk, samt närhet till vackra Tyresta nationalpark.

Haninge

Mäklare Haninge

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Haninge redan idag.

E-post [email protected]

Alléplan 7, 13551 Tyresö

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.