Helsingborg

Mäklare Rydebäck

Rydebäck Rydebäck [email protected] Svenska Mäklarhuset
Rydebäck

Mäklare Rydebäck

Rydebäck ligger vid kusten en halv mil söder om Helsingborg och bebyggelsen består till största delen av villor. Ursprunget till Rydebäck är en gård med ett tegelbruk som grundades på 1600-talet av den danske kungen Christian IV. Teglet användes som byggnadsmaterial till alla de slott som byggdes i Skåne vid den tiden. Utbyggnaden av samhället startade på 1960-talet och idag är Rydebäck ett av landets största villaområden. I Rydebäck finns bekväm service i form av matbutik, apotekt, vårdcentral och bibliotek samlat på ett ställe. Det finns gott om förskolor samt grundskolan Rydebäcksskolan åk F-9 och Rydebäcks Montessoriskola åk F-6. På orten finns tre restauranger, Restaurang Tegel, Rydebäcks Pizzeria/restaurang och Primo Pizza. Sedan 2001 går Västkustbanan genom samhället och det finns en Pågatågsstation i den östra delen. Det går även bussar med bra förbindelse till Helsingborg.

Övrigt

Letar du efter en mäklare i Rydebäck? Då är Svenska Mäklarhuset i Helsingborg/Höganäs/Bjuv rätt mäklarbyrå för dig. Vi är fastighetsmäklare som brinner för våra kunder i varje bostadsaffär. Vi har stenkoll på marknadspriser och bostadsrättsföreningarna i området. Dessutom känner vi till alla kommunikationer och nöjen som finns eller är i nära anslutning.

Vårt mål är att alltid ge ett proffsigt bemötande vid varje tillfälle. Våra mäklare är alltid på tå och ger det där lilla extra, vilket brukar resultera i mycket nöjda kunder. Ta gärna en titt på våra kommande försäljningar i Rydebäck för att inspireras till att hitta ditt drömboende. Oavsett om det är hus eller lägenhet du är ute efter tror vi att några av dem listade bostäderna i Rydebäck nedan faller dig i smaken. Läs gärna mer om våra andra bostadsområden och våra https://svenskamaklarhuset.se/kontor/helsingborg/">mäklare i Helsingborg/Höganäs/Bjuv.

Helsingborg

Mäklare Helsingborg

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Helsingborg redan idag.

Ring 4642-610 25 20 E-post [email protected]

Grepgatan 44, 25448 Helsingborg

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.