Järfälla

Mäklare Barkarby

Barkarby Barkarby [email protected] Svenska Mäklarhuset
Barkarby

Mäklare Barkarby

NATUR OCH FRITID.
I Barkarby finns Järvafältet med natursköna strövområden, Järfälla Ridcenter, Översjön och Säbysjön. Inom cykelavstånd finns Mälaren med Lövstabadet och Riddersviks herrgård. Barkarby är ett uppvuxet villaområde med fina promenadstråk med vackra hus från olika tidsepoker från -30 talet fram till idag. Komethallen i Veddesta med badminton/squash och golf finns på promenadavstånd. Cykelavstånd till Viksjö Golfklubb.

Kommunikation

GODA KOMMUNIKATIONER
Promenadavstånd till Barkarby Station med pendeltåg till Stockholm C på 16 minuter. Ett flertal busslinjer finns som ansluter till tunnelbanans blå samt gröna linjer och Jakobsberg/Viksjö.

Barkarby utvecklas nu snabbt till en knutpunkt i det framtida Stockholm, i och med tunnelbanan som byggs ut till Barkarby och beräknas vara klart 2026, dubbelspår som nu byggs för järnvägen och förbifart Stockholm som alla möts i området.

Närservice

Handel och viss service finns på promenadavstånd i Barkarby centrum. Lite längre bort i Barkarbystaden och på Barkarby handelsplats finner du allt och lite till som Outlet, IKEA, ICA Maxi och alla de stora handelskedjorna.

Övrigt

FÖRSKOLOR OCH SKOLOR:
Barkarby och Skälby har en väl utbyggd barnomsorg och det är aldrig långt till förskolot och skolor för barn i alla åldrar. I närheten finns Skälbyskolan och Barkarbyskolan: förskoleklass- årskurs 6, fritidshem fritidsklubb samt Björkebyskolan årskurs 6-9 med idrottsklasser, fritidsgård. Fotbollsplan och lekplats finns i närområdet.
För närmare information om barnomsorgen i Järfälla, vänligen kontakta Järfälla kommun på telefon 08-580 285 00.

Järfälla Jakobsberg

Mäklare Järfälla Jakobsberg

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Järfälla Jakobsberg redan idag.

Ring 46858400630 E-post [email protected]

Riddarplatsen 5, 17730 Järfälla

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.