Stockholm

Mäklare Gullmarsplan/Globen

Gullmarsplan/<wbr>Globen Gullmarsplan/Globen [email protected] Svenska Mäklarhuset
Gullmarsplan/Globen

Mäklare Gullmarsplan/Globen

I Gullmarsplan finns ett torg med all tänkbar service. Här finns restauranger, gatukök, livsmedelsbutiker, videobutik, blomsteraffärer, apotek, frisör, vårdcentral, systembolag m.m.

Sedan finns även Globen Shopping, ett stort shopping center som erbjuder ett rikligt utbud av butiker och restauranger. Här finns Ericsson Globe och Tele 2 arena som erbjuder en mängd olika evenemang.

Trots det centrala läget så är det inte långt till naturupplevelser. Med närhet både till Nackareservatet och Årstaviken har man all möjlighet till friluftsliv. Årstaviken erbjuder härliga promenader längs vattnet, klippbad vid Mälaren och för den som vill träna kan springa längs vattnet, vid Årsta skogen eller träna vid utomhusgymmet vid kolonilotterna i Årsta.

Gångavstånd till Södermalm.

Kommunikation

Mycket goda kommunikationer med tunnelbanans gröna linjer vid Gullmarsplan eller Globen. Restid till T-centralen är ca 7 min.

Tvärbanan trafikerar stationen Globen och tar er till Hammarby Sjöstad eller till Solna station med stop vid Liljeholmen samt Årstaberg för vidare transport med Pendeltåget.

Bussterminal vid Gullmarsplan med flertalet bussförbindelser mot Tyresö, Haninge samt Älvsjö samt flygbussar till Arlanda.

Johanneshov

Mäklare Johanneshov

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Johanneshov redan idag.

Ring 86000320 E-post [email protected]

Finn Malmgrens väg 9, 12138 Johanneshov

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.