Upplands-Bro

Mäklare Kungsängen/Centrum

Kungsängen/<wbr>Centrum Kungsängen/Centrum [email protected] Svenska Mäklarhuset
Kungsängen/Centrum

Mäklare Kungsängen/Centrum

Är du på jakt efter en mäklare i Kungsängen? Då är Svenska Mäklarhuset i Kungsängen rätt mäklarbyrå för dig! Våra mäklare kan området och har själva växt upp och/eller bor här. Vi har koll på priserna i området och vilka faktorer som bidrar till att du ska få högsta möjligt slutpris på din försäljning. Hör av dig till oss och ta ett första viktigt steg mot en lyckad bostadsaffär. Läs gärna mer om våra områden och våra mäklare i Kungsängen här
https://svenskamaklarhuset.se/kontor/upplands-bro/">Mäklare i Upplands-Bro

Kommunikation

Här finns utmärkta kommunikationer mot Stockholms central med tåg mestadels varje kvart. Resan till storstadens puls tar endast en knapp halvtimme! Nattbussar trafikerar Kungsängen övrig tid.

Närservice

I Kungsängens centrum finns ett bra utbud med vardagsservice med livsmedelsbutiker, skönhetssalong, apotek, frisörer, trevliga restauranger, fisk-och skaldjursdeli och systembolag.
Även vårdcentral och tandläkare finns.

Övrigt

I Kungsängen bor ni med närhet till stora friluftsområden med stigar och motionsspår. I anslutning till detta finns en barnvänlig badplats vid Lillsjön. I närområdet ligger också Kungsängens golfklubb, som flertalet gånger hållit i Scandinavian Masters. I kommunen finns ytterligare golfklubbar: Bro Bålsta och Bro Hof Slott. Pay and play-bana finns på Sofielund, nära Thoresta.
Upplands-Bro är en expansiv kommun och och här finns nu Bro Park, Stockholms enda galoppbana där det också finns en välrenommerad restaurang.

Upplands-Bro

Mäklare Upplands-Bro

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Upplands-Bro redan idag.

E-post [email protected]

Torget 2 A, Box 2037, 19602 Kungsängen

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.