Halmstad

Mäklare Söndrum

Söndrum Söndrum [email protected] Svenska Mäklarhuset
Söndrum

Mäklare Söndrum

Söndrum är en liten del utav Halmstad som ligger beläget några km om Halmstad City. Området ses som väldigt attraktivt och mysigt. Det är ett område som vi skulle säga passar alla. Om du väljer att bosätta dig här så att du nära till det mesta.

Kommunikation

Väldigt bra bussförbindelser här ifrån som går med korta mellanrum hela dagarna. Flertal busshållplatser utplacerade nära varandra.
För dig som gillar att cykla så finns det cykelvägar längst kusten och in till Halmstad City.

Närservice

I Söndrum är det mycket villor och parhus som ligger. Det finns ett stort utbud utav både förskolor och skolor.
Söndrum ligger väldigt bra till och det finns mycket saker att hitta på. På cykelavstånd har du Söndrumshallen, kombihall, fotbollsplaner samt gymnastikenshus. Flygstaden ligger 10 minuter bort och där finns det ett stort utbud utav butiker. För dig som gillar sol och bad är det cykelavstånd till flertal badstränder. Söndrum har ett eget litet centrum och där finns det bland annat apotek, bibliotek, vårdcentral, små butiker, tandläkare och ICA Söndrum. Det ligger även lite restauranger i centrum och några vi vill rekommendera är thairestaurangen och sushirestaurangen som är riktigt bra. Du tar dig till Halmstad City på ca 10 minuter.

Halmstad

Mäklare Halmstad

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Halmstad redan idag.

Ring 4635-106 200 E-post [email protected]

Köpmansgatan 10, 30242 Halmstad

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.