Lidingö

Mäklare Mosstorp

Mosstorp Mosstorp [email protected] Svenska Mäklarhuset
Mosstorp

Mäklare Mosstorp

Mosstorp är en centralt beläget område på Lidingö med närhet till både Lidingö centrum och Ropsten. Här bor du i ett populärt och uppvuxet område med både flerbostadshus och villor. Här har du promenadavstånd till det mesta - både närservice och grönområden. Långängens naturreservat och Kottlasjön bjuder på fantastiska omgivningar med härliga motionsspår, utomhusgym och möjlighet till bad i sjö och pool sommartid. Vintertid finns möjlighet att åka både skridskor och skidor på längden och utför.

Kommunikation

På gångavstånd finns både buss och Lidingöbanan som på ungefär 10-15 minuter tar dig till Ropsten där vidare kommunikation finns med buss och tunnelbana. Med bil ca 10 minuter till Ropsten och vidare genom Norra Länken når du de stora motorlederna på ca 15 minuter.

Närservice

I närområdet hittar du, förutom två välsorterade matvarubutiker (Willys och ICA Kvantum), också bank, blomaffär, frisör, skönhetssalong, apotek och ett konditori i Larsbergs Centrum. Lidingö Sjukhus liksom Gångsätra simhall och ishall ligger nära. Och orkar du inte laga mat så finns flera restauranger i närområdet.

Lidingö

Mäklare Lidingö

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Lidingö redan idag.

Ring 46856208300 E-post [email protected]

Pyrolavägen 3, 18160 Lidingö

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.