Drottningtorget 2A City
City

Drottningtorget 2A

Mycket attraktivt och lugnt beläget intill Drottningtorget

Såld

Mycket attraktivt och lugnt beläget intill Drottningtorget

Ljuvlig takhöjd, hänförande stuckaturer, takrosetter, burspråk, höga fönster med rakslutna småspröjsade ovanbågar och djupa fönsterlister, det är bara några av de detaljer som erbjuds i denna fantastiska våning. På vackra Drottningtorget reser sig det så kallade miljonhuset som var det första bostadshuset i staden som kostade mer än en miljon kronor. Anno 1905 är fastigheten byggd och är ett praktexempel på jugendarkitekturen. Fastigheten pryds bland annat av ornament, festonger, smidesbalkonger, burspråk och tornhuvar. Samma karaktäristiska elegans råder i lägenheten. Här möter moderna bekvämligheter den äldre tidens charm på ett synnerligen lyckat sätt och det bjuds på många vackra, välbevarade jugend attribut. Planlösningen är både funktionell och tidstypisk där både färg och form samsas och tillsammans skapas ett varmt och stilfullt hem med massvis av karaktär. Bostaden bjuder på ett välplanerat kök, ett elegant och rymligt vardagsrum, två gårdsvända och harmoniska sovrum med bra förvaringsmöjligheter, ett helkaklat badrum och dessutom en ljuvlig balkong mot innergårdens lugna oas.

Här bor du på ett förträffligt och superbt läge i en mycket välskött förening med fin gemenskap och god ekonomi i ett rofyllt, klassiskt och stilfullt hem. Med promenadavstånd till Centralstationen och Drottningtorget som stoltserar med många trendiga restauranger, caféer, bondens marknad, torgets populära loppis och köpcentrum bor man lägligt med allting som stadskärnan har ett erbjuda!
Varmt välkomna!

Visa mer
Slutpris

4 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Marcus Johansson

Reg. fastighetsmäklare/ Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.