Geijersgatan 2D Södra Ribersborg
Södra Ribersborg

Geijersgatan 2D

Öppen planlösning, högt i tak och en härlig uteplats på havsnära läge!

Till salu

Öppen planlösning, högt i tak och en härlig uteplats på havsnära läge!

Mellan Limhamns Sjöstad och Ribersborgs gröna fält har vi nu nöjet att presentera en nyproducerad nära hav, hamn och strand och med inflyttning i november 2022. Här njuter man av ett välplanerat och smakfullt hem med enhetlig ekparkett som samspelar med vitmålade, släta väggar och extra takhöjd. Vi bjuds på en luftig öppen planlösning mellan det stilrena köket från Vedum som är fullt utrustat med kvalitativ maskinpark.(Bostaden är snart färdigställd och vitvarorna är snart även på plats)

Det generösa vardagsrummet som ger plats för både soff- och matgrupp samt en avskild sovalkov för rymlig säng. Med utgång till bostadens stora och mysiga uteplats på ca 14 kvm i västerläge där vi kan avnjuta solen med sitt- och grillmöjligheter med nära och kära. Lägg där till ett stilrent helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter samt förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober.

Läget är bland det bästa staden kan erbjuda med "Ribbans" fantastiska strand och mjuka gröna fält nedanför. Från gården blickar man även havet. Limhamnsfältet bjuder in till träning och aktivitet, Limhamn centrum finns inom bekvämt räckhåll som erbjuder trevliga shoppingmöjligheter och som granne har du Bellevues villakvarter och 5 min cykelväg till Malmö universitet. Stadsbussen stannar strax utanför på Limhamnsvägen och cykelvägen längs Ribersborgsstranden är förmodligen Malmös vackraste. I husets entréplan kommer dessutom ICA Supermarket att öppna upp, vilket verkligen förenklar vardagsbestyren!

Kontakta gärna ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • eller högstbjudande: 1 695 000 kr
  • Boarea: 34 kvm föreningens information
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 2 av 7, hiss finns
  • Avgift: 2 285 kr I avgiften ingår värme och kallvatten. Ett obligatoriskt tillägg tillkommer om 220 kr/månad för Telia Triple Play. Föreningen har ett gemensamt elavtal och individuell mätning av varmvatten där debitering sker månadsvis utifrån faktisk förbrukning.
  • Förening: Brf Södra Ribersborg
  • Byggnadsår: 2022
  • Område: Södra Ribersborg, Malmö
eller högstbjudande

1 695 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Marcus Johansson

Marcus Johansson

Reg. fastighetsmäklare/ Franchisetagare

Välkommen till Geijersgatan 2D

Hall

Mattlackad vitpigmenterad 3-stavsparkett i ek och vita väggar. Plats för avhängning och förvaringsmöjlighet i skjutdörrsgarderob.

Kök

Mattlackad vitpigmenterad 3-stavsparkett i ek och vita väggar. Mörkgrå köksinredning från Vedum och ljus bänkskiva i laminat. Köket är utrustat med integrerad kyl/frys, induktionshäll, spiskåpa, inbyggd varmluftsugn, inbyggd mikrovågsugn och integrerad diskmaskin. Samtliga vitvaror från Siemens. Observera att vitvarorna ej installerats ännu vid fotograferingstillfället men kommer vara på plats till inflyttning!

Allrum

Mattlackad vitpigmenterad 3-stavsparkett i ek och vita väggar. Utgång till uteplatsen.

Sovalkov

Mattlackad vitpigmenterad 3-stavsparkett i ek och vita väggar.

Badrum

Grå klinker och vitgrå matt kakel. Badrummet är inrett med WC, handfat med kommod, spegelskåp med belysning och dusch med raka väggar i klarglas. Här finns även en kombinerad tvätt- och torkmaskin (Siemens) med ovanpåliggande bänkskiva i laminat samt vägghängt vitt skåp.

Visa mer

BILDER

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Marcus Johansson

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Marcus Johansson

Reg. fastighetsmäklare/ Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
2 285 kr, I avgiften ingår värme och kallvatten. Ett obligatoriskt tillägg tillkommer om 220 kr/månad för Telia Triple Play. Föreningen har ett gemensamt elavtal och individuell mätning av varmvatten där debitering sker månadsvis utifrån faktisk förbrukning.
Antal rum
2 rum + Kök
Boarea
34 m² föreningens information
Våning
2 av 7, hiss finns
Andel i förening
0,8944 %
Allmänt om lägenheten
Preliminär tid för tillträde är någon gång under November månad 2022

Lägenhet nr 21203

Till bostadsrätten hör ett lägenhetsförråd
Bostaden är fotograferad innan maskinparken är på plats.

Läs mer om projektet här: https://www.jm.se/skane-lan/malmo-kommun/limhamn/sodra-ribersborg/

Årsavgift varmvatten enligt schablon: 1043kr dvs (87kr/mån)

Bredband 220kr/mån

Lägenheten är registrerad som 1 rum och kök i upplåtelseavtalet men disponeras som 2 rok via sovalkoven som är avskild.

Föreningen

Namn
Brf Södra Ribersborg
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
71 lägenheter
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
Brf Södra Ribersborg. Bostadsrättsföreningen är en så kallad "oäkta" förening fram tills samtliga sålda lägenheter är inflyttade. Efter det kommer föreningen gå över och blir en ”äkta” bostadsrättsförening. I föreningen finns 71 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. De adresser som hör till föreningen är Geijersgatan 2 D och G.

Föreningen köpte fastigheten 2021 (äger marken). Husen kommer att vara färdigbyggda 2022-2023.

Föreningen kommer att utgöra en egen fastighet i en s.k 3D-fastighetsbildning där den kommersiella delen i gatuplan ägs av ICA fastigheter. Husen byggs således ovanpå en butiksfastighet som bland annat kommer att rymma en ICA Supermarket.
Gårdsplats
Föreningen kommer att ha en gemensam gård på husets tredje våningsplan. Här skapas en grön oas med planteringar och uteplatser där du kan umgås i goda vänners lag. Här finns sitt- och grillmöjligheter samt en boulebana. Föreningen kommer även att ha flera cykelparkeringar på gården och i anslutning till entré på hus 2. De flesta under tak.
Parkering
I föreningen finns 56 garageplatser, varav 1 är handikappsanpassad och 6 är försedda med laddbox för elbil. Garageplats kan hyras till en kostnad om 1 250 kr/månad och garageplats med laddbox kan hyras till en kostnad om 1 500 kr/månad. Kösystem tillämpas. Under kvarteret finns kundparkering till ICA samt möjlighet för gäster att parkera.
Övrigt
All information gällande föreningen har inhämtats genom årsredovisning samt den ekonomiska planen och kontrollerats med representant via byggherren för föreningen. Slutgiltig köpare uppmanas att kontakta representant från föreningen via byggherren för att stämma av ovanstående information.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Det finns inga utförda eller planerade renoveringar då fastigheten är nybyggd.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2022
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
Mekanisk,
Hiss
Ja

Ekonomi

eller högstbjudande
1 695 000 kr
KOMMUNALSKATT
32,681%
Pantsatt
Nej

DRIFT

Försäkring
250 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
250 kr/år

Allmänt om området

Södra Ribersborg ligger attraktivt beläget precis där Limhamn möter Ribersborg. Här bor du nära hav och strand med utblickar över Ribersborgs gröna fält. Glasbruksskolan F-6 ligger bara ett kvarter bort i Limhamns Sjöstad och flera förskolor har etablerats i området. Under din bostad kommer en välsorterad livsmedelsbutik att öppna och i grannkvarteret finns en populär lunchrestaurang. Ribersborgs strand och gröna fält erbjuder många möjligheter till motion och friluftsliv. Bada kan du göra året runt, antingen från brygga eller på kallbadhuset. På Malmös Copacabana kan du också springa, cykla, vindsurfa, simma, snorkla eller paddla kanot och SUP. Allra bäst är kanske ändå att bara ta en skön promenad i strandkanten med någon man tycker mycket om. Allt är möjligt.

Närservice

I Södra Ribersborg är det lätt att leva ett aktivt och hälsosamt liv. Flera gym med olika träningsformer finns i grannkvarteret. Nära din bostad ligger också Hylliekrokens Golfcenter med 9-hålsbana och året-runt-öppen driving range. Tvärs över Ribersborgsstigen ligger Bågskytteklubben Gripen och Lagunens småbåtshamn.

Vägbeskrivning

www.hitta.se

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.