Marktegelvägen 41 Oxie
Oxie

Marktegelvägen 41

Ljuvlig enplansvilla med utsikt över de skånska slätterna!

BUDGIVNING PÅGÅR

Ljuvlig enplansvilla med utsikt över de skånska slätterna!

SNABBFAKTA

SNABBFAKTA

  • Pris: 6 495 000 kr
  • Antal rum: 7 rum
  • Boarea: 165 kvm + 18 kvm biarea
  • Byggnadsår: 2007
  • Område: Oxie, Malmö
  • Fastighetsbeteckning: Markteglet 5

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Marcus Johansson

Marcus Johansson

Reg. fastighetsmäklare/ Franchisetagare

Välkommen till Marktegelvägen 41

Låt oss presentera en fantastiskt trevlig enplansvilla byggd av Trivselhus på lummigt läge i barnvänliga Oxie. För den klimat- och miljömedvetna familjen finns här nu ett välplanerat boende positionerat på ett naturnära, lugnt och attraktivt läge med förskola, lekparker i närområdet. Kliv in i detta hus och upptäck ett hemtrevligt hem vars luftiga känsla bäddar för ett bekvämt och harmoniskt boende. Här erbjuds du ett öppet boende i väldigt gott skick. Huset erbjuder idag stora öppna sällskapsytor, en rejäl matplats med härligt inramat fönsterparti som sträcker sig via takfönster ända upp i nock. Allrum med eldstad, ett modernt Kvänum kök, två stycken helkaklade badrum och fem hela sovrumsmiljöer hittar vi i denna moderna familjevilla. Ytorna binds ihop av en trestavig ekparkett och de sobra materialval nuvarande ägare noggrant valt ut - allt för en enhetlig och modern känsla. Utöver trivsamma ytor inomhus tas huset kanske bäst till vara på i den underbara insynsskyddade trädgården. Stor uteplats med lounge möbler och grillplats med riklig sol under dagen. Njut av vedugnsbakad pizza till ljumma sommarkvällar tillsammans i familjens sällskap. Inne i huset finns flertalet utgångar som gör trädgården tillgänglig och från gårdsplanen som är belagd med herrgårdssten, når du med passage trädgården och uteplatsen. Runt husknuten vid entrén finner vi även en ljuvlig tomtbit för barnen att leka på. Här finns även det rymliga förrådet och en dubbel carport. Området är optimalt för den som uppskattar att ha natur inom gångavstånd samt närhet till pulsen i Malmö. Gångavstånd till förskola, skola, idrottshall, fotbollsplaner, samt mataffär adderar med ett ypperligt mervärde. Varmt Välkomna på en rundtur i huset!

Hall

Kliv in i detta hus och upptäck ett hemtrevligt hem vars luftiga känsla bäddar för ett bekvämt och harmoniskt boende. Här erbjuds du ett öppet boende där det mesta är i gott skick. Den funktionella hallen med vitmålade väggar och klinkergolv har även en separat avhägningsdel för ytterkläder.

Kök

Stort, modernt, vitt Kvänum kök med en köksö och granit bänkskiva. Övrig arbetsbänk - bänkskiva i massiv amerikansk valnöt. Vitmålade väggar och parkettgolv. Köket har vita skåpsluckor, vitrinskåp, vitt kakel ovanför arbetsytorna. Maskinpark i rostfritt med helkyl, helfrys, diskmaskin, induktionshäll, inbyggd microvågsugn, fläkt samt inbyggd ugn. Två diskhoar.

Allrum

Rymligt allrum i öppen planlösning med vitmålade väggar, parkettgolv och braskamin. Utgång till trädgården nås härifrån.

Allrum 2

I förlängning till allrummet finner vi ytterligare en allrumsdel som nyttjas som tv rum. Härifrån når man samtliga sovrumsmiljöer.

Sovrumsmiljöer

Fem hela sovrumsmiljöer erbjuder denna vackra villa, ett master med eget badrum och utgång till trädgården via öppningsbara fönsterdörrar. Vitmålade väggar, och på golvet vilar det enhetliga parkettgolv som återupprepas huset igenom.

Ett barnrum ligger vägg i vägg. Vitmålade väggar, och på golvet vilar parkettgolv. Med utsikt mot trädgården.

Längs motsatt del av huset finner vi ytterligare tre bra sovrumsmiljöer. Målade väggar och på golvet vilar det enhetliga parkettgolv som sträcker sig längs hela huset.

Badrum

Helkaklat badrum med dusch, vägghängd wc. kommod med underskåp samt spegel.

Badrum 2

Det andra badrummet är mer privat och nås från master bedroom. Helkaklat med dusch samt jacuzzi. kommod med vask och underskåp.

Walk In closet

En väldigt rymlig walk in som är placerad centralt i sovrumsavdelningen - ( vilket adderar till ett mindre behov av klädförvaring i rummen). Här finns innerligt gott om förvaringsytor.

Grovkök/Tvättstuga

En väldigt rymlig och fräsch tvättstuga med praktiskt klinker på golvet och med utgång till trädgården. Bra med förvaring i över och underskåp på båda sidorna. Bänkskiva med diskho. Tvättmaskin (Bosch, 2021) Torktumlare (2007).

Visa mer

BILDER

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Marcus Johansson

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Marcus Johansson

Reg. fastighetsmäklare/ Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

Fastighetsbeteckning
Markteglet 5
UPPLÅTELSEFORM
Friköpt
BOENDEFORM
1-familjs friliggande villa
Antal rum
7 rum, varav 5 - 7 sovrum
Boarea
165 m² + 18 m² biarea taxeringsinformation
Tomtarea
1 018 kvm

BYGGNADSFAKTA

Uppvärmning
Luft / Vatten
BYGGNADSÅR
2007 
Byggnadstyp
1-plansvilla
Fasad
Trä
Fönster
3-glas
Tak
Betongpannor
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Grundläggning
Betongplatta
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
VENTILATION
Mekanisk (endast frånluft)
RENOVERINGAR MM.
Fasaden ommålades 2021
Övriga byggnader
18 kvm förråd.
Carport med plats för två bilar.

Bredband via sydantenn 1000/1000

Ekonomi

Utgångspris
6 495 000 kr
FASTIGHETSAVGIFT
8 874 kr/år
KOMMUNALSKATT
32,681%
TAXERINGSVÄRDE
3 860 000 kr (Taxeringsår 2021)
BYGGNADENS TAXERINGSVÄRDE
2 862 000 kr
TAXERINGSKOD
220, Småhusenhet, bebyggd
UTTAGNA PANTBREV
3 230 000 kr

dokument

DRIFTKOSTNADER/ÅR

El
33 648 kr/år
VA
3 396 kr/år
Väg/samfällighetsavgift
4 500 kr/år
Kommentar
Specifikationen gällande El inkludera kostnaden för uppvärmning.
DRIFTKOSTNAD TOTAL
41 544 kr/år

Energideklaration

Energideklaration
Beställd

INSKRIVNINGAR / PLANBESTÄMMELSER

Servitut, etc
Gemensamhetsanläggning: Malmö Markteglet GA:1 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Elledning och/eller belysning, Grönområden, Samfällighet: Malmö Markteglet S:1
Planbestämmelser
Detaljplan Fornlämning (1 st)

Allmänt om området

Oxie ligger mindre än en mil från centrala Malmö. Bebyggelsen består utav största del utav radhus och villor. Oxie har en järnvägsstation, det berömda Tycho Brahe-observatoriet och ett eget vattentorn. Här erbjuds de boende allt som kan tänkas och du finner både skolor, matbutiker, apotek, vårdcentral, bibliotek, lekplatser, simhall och idrottsplats inom området. Fördelen med området är att bo i ett mindre samhälle med alla bekvämligheter det innebär, men ändå ha natur och storstadspulsen som granne. Här trivs föräldrar med att kunna låta barnen växa upp i en lugn, trygg och naturnära miljö.

Kommunikation

Ett bra nät av kollektivtrafik med många avgångar ger känslan av att inget är långt borta I Oxie. Från tågstationen reser många pendlare längre sträckor runtom och man når Malmö Centralstation på cirka 15 minuter. Påfart till motorväg E65 når du inom ett par hundra meter och sedan är du snabbt vidare ut på E6 och E20. Oxie ger goda kommunikationsmöjligheter både till dig som bilägare och för busspendlaren.

Närservice

I Oxie Centrum finns ett stort serviceutbud med flera faciliteter. Det skänker livskvalitet att ha alla bekvämligheter inom räckhåll. Runtom i området finns lekplatser och grönområden. Idrottsanläggningar finns, dessutom kringliggande golfbanor för den som uppskattar det. Om inte annat kanske en promenad i närliggande Bokskogen passar bra. Här finns många aktiviteter för gammal som ung. Skolor och dagis finns det gott om i denna familjevänliga stadsdel. Kungshögsskolan, F-6 Tingdammsskolan, F-6 Oxievångsskolan, F-9 Nicke Pings förskol, Byängens förskola, Oxiegårdens förskola, Tegelmyrens förskola, Oxievångs förskola, Diamantens förskola, Linbärets förskola, Lillstjärnans förskola, Svängedammens förskola, Solglimtens förskola & I Ur och Skur Ekomyran.

Vägbeskrivning

www.hitta.se

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.