Kometgatan 24 OXIE
OXIE

Kometgatan 24

Njutbar poolvilla i omtyckta Kristineberg!

Till salu

Njutbar poolvilla i omtyckta Kristineberg!

SNABBFAKTA

SNABBFAKTA

  • utgångspris: 5 995 000 kr
  • Antal rum: 6 rum
  • Boarea: 151 kvm + 10 kvm biarea
  • Byggnadsår: 2005
  • Område: OXIE, Malmö
  • Fastighetsbeteckning: Kometen 3
utgångspris

5 995 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Marcus Johansson

Marcus Johansson

Reg. fastighetsmäklare/ Franchisetagare

Välkommen till Kometgatan 24

Nu presenteras denna njutbara, generöst tilltagna och moderna poolvilla anpassad för hela familjen. Tomten är inbjudande med uteplats, pool och konstgröna ytor. Här bor du rogivande på härligt läge med insynsskyddad tomt. Huset erbjuder ett socialt entréplan med generösa öppna ytor i kök och vardagsrumsdel och addera därtill ett biorum, ett allrum på ovanplan, två helkaklade badrum samt fyra hela sovrumsmiljöer. Här finner vi ett ljust och fint boende där man verkligen satsat på ljusa sobra materialval som sipprar vackert som en röd tråd längs helheten. På golvet vilar en vitaliserad enstavsparkett som landar mjukt mot resterande färgtoner.
På Kometgatan bor man bekvämt med en stor insynsskyddad trädgård samt ett stort trädäck med pool. Här suddas gränsen ut mellan inne och ute när man öppnar upp dörrarna mot den rymliga altanen som verkligen förlänger nyttjandet in på sen höst. Med plats för grillplats, bollspel samt bad och umgänge blir boendet verkligen komplett. Granne med fastigheten finns även områdets lekplats som blir en perfekt förlängd lekyta till barnen.

Här bor du i trivsamma kvarter nära utmärkta kommunikationer, närservice, förskola och skola. Området bjuder det mesta man kan tänkas behöva med busskommunikation inom gångavstånd som sammankopplar både stadskärnan såväl som övriga Skåne. Varmt Välkomna!

Fiber Bredband: Ownit 1000/1000

ALLRUM

Stilrena vita väggar, rikligt med ljusflöde och harmoni representerar allrummet. Härifrån når man den inglasade altanen och poolområdet. Vitlaserad enstavsparkett i ek vilar på golvet.

KÖK

Myresjökök I ask med en ljuvlig köksö och plats för stort matbord. Ovan bänkskivan pryder svart kakel. Maskinpark med hel kyl och hel frys. Spishäll och fläkt. Förutom detta så är det utrustat med vardagliga bekvämligheter som en integrerad diskmaskin, (2022) som gör livet lite enklare. Vitlaserad enstavsparkett i ek vilar på golvet.

SOVRUM/BIORUM

Härligt rum som brukas som ett biorum för hela familjen. Kan såfallet göras om till ett till sovrum för den som önskar.

TVÄTTSTUGA

Ett välutrustat tvättrum som även tjänar som en praktisk groventré och med sina arbetsytor och förvaringsmöjligheter ger det utrymme för både tvätt och vardagsbestyr.

OVANPLAN

En våning upp ligger den mer privata delen av huset med fyra bra mysiga och avslappnande sovrum med en skön atmosfär, ett allrum och ett helkaklat badrum. Huvudsovrummet innehar en klädkammare med spatiös plats och förvaring.

BADRUM

Vi finner två helkaklade rymliga badrum i vitt, på golvet vilar ett schackrutat klinkergolv. I det ena badrummet har man badkar och i det andra finns dusch vilket verkligen tillfredställer de flesta. Kommod med vask. Fönster för naturligt ljusinsläpp

Visa mer

BILDER

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Marcus Johansson

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Marcus Johansson

Reg. fastighetsmäklare/ Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

Fastighetsbeteckning
Kometen 3
UPPLÅTELSEFORM
Friköpt
BOENDEFORM
1-familjs friliggande villa
Antal rum
6 rum, varav 5 - 6 sovrum
Boarea
151 m² + 10 m² biarea taxeringsinformation
Tomtarea
511 kvm

BYGGNADSFAKTA

Uppvärmning
frånluftsvärmpe pump med inbyggd vattenvärmare med elpanna
BYGGNADSÅR
2005 
Byggnadstyp
1½-plansvilla
Fasad
Trä samt tegel
Fönster
2-glas
Tak
Betongpannor
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Grundläggning
Betongplatta
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
VENTILATION
Mekanisk (endast frånluft)

Ekonomi

utgångspris
5 995 000 kr
FASTIGHETSAVGIFT
8 874 kr/år
KOMMUNALSKATT
32,681%
TAXERINGSVÄRDE
2 983 000 kr (Taxeringsår 2021)
BYGGNADENS TAXERINGSVÄRDE
2 142 000 kr
TAXERINGSKOD
220, Småhusenhet, bebyggd
UTTAGNA PANTBREV
4 165 000 kr

dokument

DRIFTKOSTNADER/ÅR

Uppvärmning
30 000 kr/år
VA
8 000 kr/år
Renhållning
3 500 kr/år
Kommentar
I posten uppvärmning ingår även el
DRIFTKOSTNAD TOTAL
41 500 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
4 personer
Nätbolag
EON
Elleverantör
EON

Energideklaration

Energideklaration
Utförd 2020-08-18
Energiprestanda primärenergital
109 kWh per kvm och år
Energiförbrukning
57 per kvm (Atemp) och år
Energiklass
D

INSKRIVNINGAR / PLANBESTÄMMELSER

Servitut, etc
Gemensamhetsanläggning: Malmö Kometen GA:1 ändamål: Vägar, Elledning och/eller belysning, Grönområden, Gemensamhetsanläggning: Malmö Käglinge GA:9 ändamål: Radio- TV och/eller tele, Samfällighet: Malmö Kometen S:1
Förmån: Officialservitut Byggnad, 1280K-95/2004.45
Last: Officialservitut Byggnad, 1280K-95/2004.44
Last: Officialservitut Byggnad, 1280K-95/2004.46
Planbestämmelser
Detaljplan Vattenskyddsområde

Allmänt om området

Oxie är ett lugnt och barnvänligt område med närhet till det mesta. I Oxie centrum finns matbutik, bageri, vårdcentral, bibliotek, frisör, djurklinik samt gym. Här finns även Oxie station där pågatågen går. Beräknad restid till Hyllie 10 min, Malmö C 15 min och Kastrup 30 min, observerar att detta endast är cirkatider. För den bilburna når du Sturup på ca. 20 min. Räknat till Malmö med både grundskolor att tillgå, vilket också bidrar till barnvänligheten i området. Fördelen med området är att bo i ett mindre samhälle med alla bekvämligheter det innebär, men ändå ha natur och storstadspulsen som granne. Här trivs föräldrar med att kunna låta barnen växa upp i en lugn, trygg och naturnära miljö.

Kommunikation

Ett bra nät av kollektivtrafik med många avgångar ger känslan av att inget är långt borta I Oxie. Från tågstationen reser många pendlare längre sträckor runtom och man når Malmö Centralstation på cirka 15 minuter. Påfart till motorväg E65 når du inom ett par hundra meter och sedan är du snabbt vidare ut på E6 och E20. Oxie ger goda kommunikationsmöjligheter både till dig som bilägare och för busspendlaren.

Närservice

I Oxie Centrum finns ett stort serviceutbud med flera faciliteter. Det skänker livskvalitet att ha alla bekvämligheter inom räckhåll. Runtom i området finns lekplatser och grönområden. Idrottsanläggningar finns, dessutom kringliggande golfbanor för den som uppskattar det. Om inte annat kanske en promenad i närliggande Bokskogen passar bra. Här finns många aktiviteter för gammal som ung. För den som är hästintresserad finns långa ridvägar drygt 4 km som ansluter till Käglinge rekreationsområde. Skolor och dagis finns det gott om i denna familjevänliga stadsdel. Kungshögsskolan, F-6 Tingdammsskolan, F-6 Oxievångsskolan, F-9 Nicke Pings förskol, Byängens förskola, Oxiegårdens förskola, Tegelmyrens förskola, Oxievångs förskola, Diamantens förskola, Linbärets förskola, Lillstjärnans förskola, Svängedammens förskola, Solglimtens förskola & I Ur och Skur Ekomyran

Vägbeskrivning

www.hitta.se

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.