Såld villa på Kometgatan 24 i OXIE
OXIE

Kometgatan 24

Njutbar poolvilla i omtyckta Kristineberg!

Såld

Njutbar poolvilla i omtyckta Kristineberg!

Nu presenteras denna njutbara, generöst tilltagna och moderna poolvilla anpassad för hela familjen. Tomten är inbjudande med uteplats, pool och konstgröna ytor. Här bor du rogivande på härligt läge med insynsskyddad tomt. Huset erbjuder ett socialt entréplan med generösa öppna ytor i kök och vardagsrumsdel och addera därtill ett biorum, ett allrum på ovanplan, två helkaklade badrum samt fyra hela sovrumsmiljöer. Här finner vi ett ljust och fint boende där man verkligen satsat på ljusa sobra materialval som sipprar vackert som en röd tråd längs helheten. På golvet vilar en vitaliserad enstavsparkett som landar mjukt mot resterande färgtoner.
På Kometgatan bor man bekvämt med en stor insynsskyddad trädgård samt ett stort trädäck med pool. Här suddas gränsen ut mellan inne och ute när man öppnar upp dörrarna mot den rymliga altanen som verkligen förlänger nyttjandet in på sen höst. Med plats för grillplats, bollspel samt bad och umgänge blir boendet verkligen komplett. Granne med fastigheten finns även områdets lekplats som blir en perfekt förlängd lekyta till barnen.

Här bor du i trivsamma kvarter nära utmärkta kommunikationer, närservice, förskola och skola. Området bjuder det mesta man kan tänkas behöva med busskommunikation inom gångavstånd som sammankopplar både stadskärnan såväl som övriga Skåne. Varmt Välkomna!

Visa mer
Slutpris

5 500 000 SEK

Ansvarig mäklare

Marcus Johansson

Reg. fastighetsmäklare/ Franchisetagare
Assisterande

Claudia Hamington

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Fastighetskarta