Planetgatan 10 Oxie
Oxie

Planetgatan 10

Ljuvlig och välskött enplansvilla på barnvänligt läge!

Till salu

Ljuvlig och välskött enplansvilla på barnvänligt läge!

SNABBFAKTA

  • Pris: 6 845 000 kr
  • Antal rum: 5 rum
  • Boarea: 157 kvm
  • Byggnadsår: 2018
  • Område: Oxie, Malmö
  • Fastighetsbeteckning: Galaxen 50

6 845 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Marcus Johansson

Reg. fastighetsmäklare/ Franchisetagare

Välkommen till Planetgatan 10

Nu kan vi presentera denna generöst tilltagna och moderna villa på familjevänligt läge. Vackert beläget i underbara Oxie med naturen runt hörnet finner vi detta fantastiska ljusa boende där man bor bekvämt i sex rum och kök och med stor insynsskyddad trädgård på populär hörntomt. Huset byggdes 2018 och här har man blandat sobra skandinaviska materialval som verkligen stilfullt följer hela boendet. Huset erbjuder ett stort och socialt entréplan med generösa öppna ytor i kök och vardagsrumsdel. Här suddas gränsen ut mellan inne och ute när man öppnar upp dörrarna mot trädgården. Välskött gräsmatta med plats att bygga pool för den som önskar att svalka sig under sommarhalvåret. Ägaren har dessutom investerat i 164 st thujaträd, 3 meter höga runt tomten som verkligen ljuvligt bonar in trädgårdstomten till en väldigt avskiljd privat del och som dessutom är oerhört inbjudande med uteplatser och gröna ytor. Här grillar man gärna och spenderar väl tilltagen tid när vädret tillåter. Här bor du verkligen med rogivande och vacker utsikt mot grönskan! Vi finner fyra bra sovrum, allrum och två stora badrum. Praktiska saker såsom en stor rymlig tvättstuga, rejäl uppställningsplats, carport, el laddare för elbil och förråd ökar på mervärdet. Med andra ord är detta en familjeidyll med alla bekvämligheter som tänkas kan!
Välkomna på visning!

Smart lighting I huset med fjärrkontroll och styrning via telefon app.

Säkerhetsövervakning med kameror installerat för 67000kr som styrs via telefon och app.
10 års garanti till 2028

5 personer bor I hushållet.

KÖK

Det stora, ljusa och öppna köket bjuder på bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsyta, stora fönster, vita skåpluckor och plats för upp till tio personer. Rummet har vita väggar, ekparkett, bänkskiva i ek och den maskinella utrustningen består av glaskeramikhäll, ugn, frys, kyl, mikrovågsugn och diskmaskin. Perfekt för matlagning och bjudningar!

ALLRUM

Det lättmöblerade, öppna och sociala vardagsrummet är husets naturliga samlingspunkt som bjuder på mycket dagsljus och härliga umgängesytor. Ljusa väggar och ekparkett på golvet. Fönster i fler väderstreck och utgång som leder ut till den lummiga trädgården.

MASTER BEDROOM

Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Rummet har ljusa väggar och ekparkett. Förvaring i de inbyggda och spegelklädda skjutdörrsgarderoberna. Rummet har även sitt egna privata badrum.

SOVRUM 2 & 3

De två något mindre men rymliga sovrummen är placerade rogivande i huset. Här finns gott om plats för säng, skrivbord och förvaring. Rummen passar perfekt för familjens barn att husera. Ljusa väggar och ekparkett på golvet.

BADRUM 1 & 2

Vi finner två smakfulla och fräscha badrum i huset båda med klinkergolv och semi kaklade väggar som matchar på ett smakfullt sätt. Här finns wc, dusch, kommod, spegelskåp. Det ena badrummet ligger i privat anslutning till master bedroom.

TVÄTTSTUGA

En väldisponerad tvättstuga som förenklar vardagen med tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk.

Visa mer

BILDER

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Marcus Johansson

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Marcus Johansson

Reg. fastighetsmäklare/ Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

Fastighetsbeteckning
Galaxen 50
UPPLÅTELSEFORM
Friköpt
BOENDEFORM
1-familjs friliggande villa
Antal rum
5 rum, varav 4 - 5 sovrum
Boarea
157 m² taxeringsinformation
Tomtarea
730 kvm
Bilplats
Garage
Övrigt
Smartlightning
Golvvärme
Säkerhetskameror

BYGGNADSFAKTA

Uppvärmning
Luft/vatten
BYGGNADSÅR
2018 
Byggnadstyp
1-plansvilla
Fasad
Tegel
Fönster
3-glas
Tak
Tegel
Stomme
Betong
Bjälklag
Betong
Grundläggning
Betongplatta
Grundmur
Betong
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
VENTILATION
FTX
Övriga byggnader
Garage med plats för 2 bilar
Förråd

Ekonomi

Utgångspris
6 845 000 kr
KOMMUNALSKATT
32,681%
TAXERINGSVÄRDE
3 955 000 kr (Taxeringsår 2021)
BYGGNADENS TAXERINGSVÄRDE
3 046 000 kr
TAXERINGSKOD
220, Småhusenhet, bebyggd
UTTAGNA PANTBREV
4 505 000 kr

dokument

DRIFTKOSTNADER/ÅR

Uppvärmning
8 000 kr/år
El
8 000 kr/år
VA
3 000 kr/år
Renhållning
2 500 kr/år
Kommentar
Driftkostnaden är baserad på nuvarande ägares uppgifter.
DRIFTKOSTNAD TOTAL
21 500 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
5 personer
Nätbolag
EON
Elleverantör
EON

Energideklaration

Energideklaration
Beställd

INSKRIVNINGAR / PLANBESTÄMMELSER

Servitut, etc
Gemensamhetsanläggning: Malmö Galaxen GA:2 ändamål: Vägar, Elledning och/eller belysning, Grönområden, Samfällighet: Malmö Galaxen S:2
Planbestämmelser
Detaljplan Vattenskyddsområde

Allmänt om området

Oxie mindre än en mil från centrala Malmö. Bebyggelsen
består utav största del utav radhus och villor. Oxie har en järnvägsstation, det berömda Tycho Brahe-observatoriet och ett eget
vattentorn. Här erbjuds de boende allt som kan tänkas och du finner både skolor, matbutiker, apotek, vårdcentral, bibliotek, lekplatser, simhall och idrottsplats inom området. Fördelen med området är att bo i ett mindre samhälle med alla bekvämligheter det innebär, men ändå ha natur och storstadspulsen som granne. Här trivs föräldrar med att kunna låta barnen växa upp i en lugn, trygg och naturnära miljö.

Kommunikation

Ett bra nät av kollektivtrafik med många avgångar ger känslan av att inget är långt borta I Oxie. Från tågstationen reser många pendlare längre sträckor runtom och man når Malmö Centralstation på cirka 15 minuter. Påfart till motorväg E65 når du inom ett par hundra meter och sedan är du snabbt vidare ut på E6 och E20. Oxie ger goda kommunikationsmöjligheter både till dig som bilägare och för busspendlaren.

Närservice

I Oxie Centrum finns ett stort serviceutbud med flera faciliteter. Det skänker livskvalitet att ha alla bekvämligheter inom räckhåll. Runtom i området finns lekplatser och grönområden. Idrottsanläggningar finns, dessutom kringliggande golfbanor för den som uppskattar det. Om inte annat kanske en promenad i närliggande Bokskogen passar bra. Här finns många aktiviteter för gammal som ung. Skolor och dagis finns det gott om i denna familjevänliga stadsdel. Kungshögsskolan, F-6 Tingdammsskolan, F-6 Oxievångsskolan, F-9 Nicke Pings förskol, Byängens förskola, Oxiegårdens förskola, Tegelmyrens förskola, Oxievångs förskola, Diamantens förskola, Linbärets förskola, Lillstjärnans förskola, Svängedammens förskola, Solglimtens förskola & I Ur och Skur Ekomyran.

Vägbeskrivning

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.