Rosentorpsvägen 3 Oxie
Oxie

Rosentorpsvägen 3

Drömboende i gemytliga Oxie med enastående karaktär och trädgård

BUDGIVNING PÅGÅR

Drömboende i gemytliga Oxie med enastående karaktär och trädgård

SNABBFAKTA

  • utgångspris: 11 495 000 kr
  • Antal rum: 7 rum
  • Boarea: 292 kvm + 28 kvm biarea
  • Byggnadsår: 2021
  • Område: Oxie, Malmö
  • Fastighetsbeteckning: Syltlöken 3
Högsta BUD

11 600 000 kr

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

3 Jul 11:00 - 12:00
Boka via hemsidan! Eller kontakta mäklaren.
Håll dig uppdaterad
Ansvarig mäklare

Marcus Johansson

Reg. fastighetsmäklare/ Franchisetagare

Välkommen till Rosentorpsvägen 3

Vackert beläget i underbara Oxie med naturen runt hörnet finner vi detta fantastiska stenhus i tvåplan med noga utvalda detaljer med en boyta om 292 kvm. Längs den praktfulla och numera väldigt populära gata finner vi denna magnifikt placerade villa där varje kvadratmeter genomsyras av kvalitét. Trots husets storlek har arkitekten lyckats skapa en villa som inte bara är vacker och genomtänkt i detalj utan också omedelbart förmedlar en ombonad känsla och värmande känsla och här finns en unik möjlighet för dig som vill bo större med närhet till både Malmö och Köpenhamn. Vi får här ett optimerat boende med hela 6 sovrum, en väldigt generös social yta med kök, köksö matplats och vardagsrum i symbios och tre kompletta lyxiga badrumsmiljöer samt en gäst-wc. Ytorna på första våningsplanet binds ihop av plattor i gråa toner och går hand i hand med brasan som spatserar vackert i vardagsrummet och knyter ihop hallen och de sobra materialval nuvarande ägare noggrant valt ut - allt för en enhetlig och modern känsla i utmärkt designklass. Utgång till trädgården via stora glaspartier med öppningsmöjligheter som verkligen suddar ut gränsen mellan ute och inne där man kan njuta av en stor uteplats med lounge möbler och grillplats med riklig sol under dagen, nylagd och välskött gräsmatta med plats att bygga pool för den som önskar att svalka sig under sommarhalvåret. Den välskötta trädgården känns väldigt privat och på entrésidan finns en rejäl uppställningsplats och access till garage via port. Praktiska saker så väl som ett stilsäkert inrett tvättrum med tvättfaciliteter, separat grovingång, förråd och flertalet utgångar till den härliga hörntomten ökar på mervärdet. Med andra ord är detta ett riktigt drömhus med alla bekvämligheter som tänkas kan. Varmt välkommen på visning!

HALL

Ytorna på första våningsplanet binds ihop av plattor i gråa toner 60x120 och går hand i hand med brasan som spatserar vackert i vardagsrummet och knyter ihop hallen och de sobra materialval nuvarande ägare noggrant valt ut - allt för en enhetlig och modern och känsla av utmärkt designklass. Delar av väggen pryds i vacker ek panel från Wood on wall och inger en fantastiskt fin värmande touch till hemmet och hela foajén.

ALLRUM

Allrumsdelen bringar en väldigt generös social yta med både köket, köksön, matsalsdelen och vardagsrummet i öppen symbios. Addera därtill en magnifik takhöjd samt halvvägg mot vardagsrum med öppen spis som inger en anslående och stämningshöjande faktor. Här har det med stor fingertoppskänsla skapats ett riktigt drömhem med exklusiva material och genomtänkta lösningar som tilltalar även den mest kräsne. Generöst ljusinsläpp kommer från stora fönsterpartier både i golv och takhöjd som inger en känsla av fantastisk rymd.

KÖK

Köket från HTH lockar med massor av förvaring bakom vita luckor och fantastiska arbetsytor i mörk stenskiva ruggad concrete satin 20mm med kant ovan. En generös köksö kompletterar ytterligare och bjuder även på plats för flertalet stolar. Den välutrustade maskinparken (Siemens, 2022) består av integrerad kyl och frys, integrerad diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn från, induktionshäll med inbyggd fläktkåpa, inbyggd ugn samt en inbyggd kaffemaskin.

På golvet ligger fortsatt det stilsäkra gråa klinkergolv som ackompanjeras av ljusa väggar och infällda spotlights i tak. Med direktaccess till matsal och med ett helt magiskt fönsterparti ut mot trädgårdsområdet och trädgården erbjuds vi här ett härligt ljusinsläpp, som ytterligare en underbar detalj.

MASTER BEDROOM MED PRIVAT WALK IN CLOSET & BADRUM

Ett väldigt rymligt master med plats för både dubbelsängen och läshörnan med ett lyxigt dressingroom som bringar naturligt ljusinsläpp. En vacker trestavsparkett vilar under fötterna och kombineras med släta vita väggar.

Härifrån når man även och ser även via ett tonat fönsterparti, in i ett mycket stort privat exklusivt badrum med keramik plattor med marmorering. Vägghängd och inbyggd wc, moderna blandare till både dusch och vask i mässing. Stor dusch med glasparti samt glasdörr från vägg. Stort modernt och stilrent jacuzzibadkar med glasfront, modernt/stilrent vitt dubbeltvättställ. Dubbelspegelskåp med inbyggd belysning och smartfunktion, vitt högskåp och all inredning med tidlösa handtag (gott om förvaring).

BADRUM 2 & 3

Vi finner dessutom ytterligare två exklusiva badrumsmiljöer utöver det privata badrummet i Master bedroom. Alla tre badrummen går i en exklusiv designlinje med något för alla. I det ena skådas keramik plattor i bronzeinslag med marmorering, vägghängd och inbyggd wc, moderna blandare till både dusch, vask och badkar.

Det andra badrummet i mörkad keramikmarmorering har även en stor dusch med glasparti samt glasdörr från vägg. Stort modernt och stilrent jacuzzibadkar med glasfront, modernt/stilrent vitt dubbeltvättställ. Dubbelspegelskåp med inbyggd belysning, vitt högskåp och all inredning med tidlösa handtag (gott om förvaring).

SOVRUM/ BARNRUM 2 & 3

På ovanvåningen mitt emot master bedroom via allrumsdelen, finner vi två sovrum vägg i vägg i fil. Perfekt använda som barnrum. Trestavsparkett samt släta vita väggar även här.

SOVRUM 4

Från allrummet når vi ett sovrum, väl tilltaget till ytan. Kan användas som ett ytterligare arbetsrum eller gästrum med fönster med rikligt ljusinsläpp. Trestavsparkett samt släta vita väggar.

SOVRUM/KONTOR

Från allrummet når vi ett sovrum, väl tilltaget till ytan. Kan användas som ett ytterligare arbetsrum eller gästrum med fönster mot grönskan skänker en underbar harmoni vid sena arbetskvällar. Trestavsparkett samt släta vita väggar.

TVÄTTSTUGA

En rymlig tvättstuga med egen ingång. Inrett med under och överskåp på båda sidorna där både tvättmaskin (Samsung 2021) & Torktumlare (Samsung 2021) är inbyggda till rätt höjdbelastning. Vitt marmorliknande kakel på vägg ovan. Inrett med garderober och öppet förvaringssystem. Frontväggen pryds av et svart grått tegelkakel som snyggt bryter mot det vita. På golvet vilar svart mosaikklinker. Torkskåp. Utgång till garage når vi härifrån.

GÄST-WC

Marmorkeramik på vägg, klinkergolv och fondvägg i teglat kakel. Wc samt kommod med tvättställ. Rikligt ljusinsläpp naturligt ljus med fönster i gäst wc.

Visa mer

BILDER

Planskisser

ALLMÄNT

Fastighetsbeteckning
Syltlöken 3
UPPLÅTELSEFORM
Friköpt
BOENDEFORM
1-familjs friliggande villa
Antal rum
7 rum, varav 6 - 7 sovrum
Boarea
292 m² + 28 m² biarea säljarens information
Tomtarea
873 kvm
Övrigt
Bredband från Sydantenn

BYGGNADSFAKTA

Uppvärmning
Luft/vatten
BYGGNADSÅR
2021 
Byggnadstyp
1½-plansvilla
Fasad
Puts
Fönster
3-glas isolerruta, u-värde 1,0
Tak
Betongpannor
Stomme
Lättbetong
Bjälklag
Betong
Grundläggning
Kantförstuvad Betongplatta
Grundmur
Lättbetong
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
VENTILATION
Mekanisk (frånluft) med värmeåtervinning, FTX

Ekonomi

utgångspris
11 495 000 kr
FASTIGHETSAVGIFT
7 250 kr/år
KOMMUNALSKATT
32,681%
TAXERINGSVÄRDE
725 000 kr (Taxeringsår 2021)
TAXERINGSKOD
210, Småhusenhet, tomtmark

dokument

DRIFTKOSTNADER/ÅR

Uppvärmning
18 000 kr/år
El
15 600 kr/år
VA
5 800 kr/år
Övrigt
4 800 kr/år
Kommentar
Uppgifterna är framtagna enligt schablonberäkning.
I posten vatten ingår även avlopp och renhållning.
Posten övrigt avser Tv och bredband.
Posten uppvärmning avser även hushållsel.
DRIFTKOSTNAD TOTAL
44 200 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
4 personer
Nätbolag
EON
Elleverantör
EON

Energideklaration

Energideklaration
Beställd

INSKRIVNINGAR / PLANBESTÄMMELSER

Planbestämmelser
Ändring Av Dp Detaljplan

Allmänt om området

Oxie mindre än en mil från centrala Malmö. Bebyggelsen
består utav största del utav radhus och villor. Oxie har en järnvägsstation, det berömda Tycho Brahe-observatoriet och ett eget
vattentorn. Här erbjuds de boende allt som kan tänkas och du finner både skolor, matbutiker, apotek, vårdcentral, bibliotek, lekplatser, simhall och idrottsplats inom området. Fördelen med området är att bo i ett mindre samhälle med alla bekvämligheter det innebär, men ändå ha natur och storstadspulsen som granne. Här trivs föräldrar med att kunna låta barnen växa upp i en lugn, trygg och naturnära miljö.

Kommunikation

Ett bra nät av kollektivtrafik med många avgångar ger känslan av att inget är långt borta I Oxie. Från tågstationen reser många pendlare längre sträckor runtom och man når Malmö Centralstation på cirka 15 minuter. Påfart till motorväg E65 når du inom ett par hundra meter och sedan är du snabbt vidare ut på E6 och E20. Oxie ger goda kommunikationsmöjligheter både till dig som bilägare och för busspendlaren.

Närservice

I Oxie Centrum finns ett stort serviceutbud med flera faciliteter. Det skänker livskvalitet att ha alla bekvämligheter inom räckhåll. Runtom i området finns lekplatser och grönområden. Idrottsanläggningar finns, dessutom kringliggande golfbanor för den som uppskattar det. Om inte annat kanske en promenad i närliggande Bokskogen passar bra. Här finns många aktiviteter för gammal som ung. Skolor och dagis finns det gott om i denna familjevänliga stadsdel. Kungshögsskolan, F-6 Tingdammsskolan, F-6 Oxievångsskolan, F-9 Nicke Pings förskol, Byängens förskola, Oxiegårdens förskola, Tegelmyrens förskola, Oxievångs förskola, Diamantens förskola, Linbärets förskola, Lillstjärnans förskola, Svängedammens förskola, Solglimtens förskola & I Ur och Skur Ekomyran.

Vägbeskrivning

www.hitta.se

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.