Solhöjdsgatan 9 City
City

Solhöjdsgatan 9

Penthouse med dubbelt terassliv på Malmös trendigaste cityläge!

Till salu

Penthouse med dubbelt terassliv på Malmös trendigaste cityläge!

SNABBFAKTA

  • utgångspris: 7 995 000 kr
  • Boarea: 89 kvm föreningens information
  • Antal rum: 3 rum
  • Våning: 7 av 7, hiss finns, Hiss finns
  • Avgift: 4 468 kr inkl VA, värme.
  • Förening: Brf Varvskajen 2
  • Byggnadsår: 2021/2022
  • Område: City, Malmö
utgångspris

7 995 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Marcus Johansson

Marcus Johansson

Reg. fastighetsmäklare/ Franchisetagare

Välkommen till Solhöjdsgatan 9

Nu finns chansen att flytta in på Malmös häftigaste cityläge rakt in i ett nytt penthouse boende vid kajen med två enastående terasser, den ena i västerläge och den andra i österfront! Ett boende som är fullständigt magiskt positionerat i fastigheten. Högst upp på våning 7 med vy över Malmös siluett och med ett ypperligt solläge blir du den första som flyttar in i november 2022.
Vi finner ett mycket stilrent och smakfullt boende med perfekt placerade kvadratmeter. Tack vare dubbelterasserna på hela 32kvm respektive 27kvm kan man följa solen från morgon till kväll. Här kan såväl morgonkaffet som kvällens middag avnjutas med både kanalsikt och stadssiluett vyn. Här kan man följa solens strålar hela dagen och tack vare västerläget fångas blicken och boendet även upp av solnedgångens sista glimt. Bostaden är ypperligt smart planerad och köket lämnar inget att sakna, det är välplanerat med goda arbetsytor och bra förvaring. Köket är av modell Arkitekt plus från Marbodal och går i färgen mellangrå och bänkskivan Venato Bianco som är av natursten/komposit lämnar verkligen ett fulländat intryck. Köket är positionerat i en u-form med resterande öppen planlösning till matsalsdelen samt vardagsrummet och här blir det enkelt att umgås med gästerna även under matlagningen. Addera därtill två väldigt inbjudande sovrum i fil som bjuder in till lugnet med rak utgång till varsin terass mot kanalvyn och Malmö city. I badrummet samt gäst-wc har smakfulla och moderna materialval gjorts, toppat med både tvättmaskin och torktumlare för extra lyx i vardagen. Det här är definitivt ett boende att skapa ett personligt och härligt hem i. Unikt och eget är signumet för detta livsstilsboende! I brf varvskajen 2 disponeras även en gemensam fantastisk takterrass utrustad med möbler och pergola och vyer av stads siluetten.
Extra tillval har gjorts, se rumsbeskrivning.

I brf varvskajen 2 disponeras även en gemensam fantastisk takterrass utrustad med möbler och pergola och vyer av stads siluetten.

Att få bo mitt i navet mellan pulserande stadsliv, Västra Hamnens atmosfär samt nästgårds med Dockan, kan nu bli verklighet. På andra sidan kanalen hittar du Malmö Saluhall och åt andra hållet hittar du snabbt havet och Malmös bästa stränder. Du kan också välja att stanna där du är och bara njuta av platsen, utsikten över kanalen, sola på bryggan utanför kvarteret eller koppla av i grönskan i den allmänna park som är på gång i kvarteret. Inom Varvsstaden kommer så småningom flertalet av kaféer och restauranger att öppna. För pendlaren är centralstation och bussförbindelser väldigt nära. Glöm inte morgondoppet på Ribban, för en oslagbar start på dagen!

HALL

Vita väggar. Bra förvarings- och avhängningsmöjligheter erbjuds.

KÖK

Kährs Ek Alba mattlackad enstavsparkett på golvet och vita väggar. Kök från Marbodal med gråmålade skåpsluckor som kombineras fint med en exklusiv blankpolerad bänkskiva i natursten/komposit från Marbodal Venato Bianco, blankpolerad, 3 cm.
Stänkskydd: Sten/kompositskiva likt val av bänkskiva, monterad på vägg. Ca 20 cm hög skiva.
Vask Intra Frame FR520F (60 cm) 1 stor ho, underlimmad.
Den rostfria maskinparken från Siemens består av inbyggnadsugn. Rostfritt paket Mikrovågsugn väggskåp, höger- eller vänsterhängd, Induktionshäll med flexibla zoner, 60 cm. Integrerad kyl, Integrerad frys, Integrerad diskmaskin 60 cm.
Fläkt Franke 392-10 rostfri frontlist.
Köksblandare Tapwell ARM984 dm-avst, krom.
Köket möter matplatsen för 6-8 personer.

BADRUM

Helkaklat badrum med vitt blankt kakel (20X40 blank cm, rak sättning), Klinker Darkgrey. Storlek 15x15 i duschhörna och 30*30 i övriga badrummet. Tvättmaskin och torktumlare (Siemens). Bänkskiva ovan tvättmaskinen och torktumlaren i marmorimiterad laminat Terazzo 625 och skåp för förvaring ovanför. Rund spegel 70 cm. LED-belysning bakom kanten. Kranar (Tapwell) Krom.
Duschväggar INR Linc 6 Timeless klarglas raka dörrar, blank profil.
Elektrisk handdukstork INR, Line handdukstork, elektrisk.
Infällda spotlights i nedpendlat undertak med dimmer, 4 st. Väggskåp, vitt.

GÄST-WC

Stilren gästtoalett kaklat på vägg Vit blank 15X15 cm, på golv Darkgrey 15x15 klinker. Här är inrett med wc, handfat samt spegel, FEEL Spegel med monterad LED-belysning. Bredd 40 cm

SOVRUM

Kährs Ek Alba mattlackad enstavsparkett på golvet. Utmärkta förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob. Utgång till terass

SOVRUM

Kährs Ek Alba mattlackad enstavsparkett på golvet. Utmärkta förvaringsmöjligheter i två garderober. Utgång till terass

Visa mer

BILDER

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Marcus Johansson

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Marcus Johansson

Reg. fastighetsmäklare/ Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 468 kr, inkl VA, värme.
Antal rum
3 rum + Kök
Boarea
89 m² föreningens information
Våning
7 av 7, hiss finns
Andel i förening
1,9999 %
Allmänt om lägenheten
Till avgiften tillkommer följande tillägg:
Föreningen har gemensamt el abonnemang, man debiteras utefter sin faktiska förbrukning månadsvis.
Telia Triple Play, kanalpaket lagom, bredband 100/100 Mbits, och IP-telefoni (samtalskostnad ingår ej): 222kr/månad

Lägenheten disponerar ett källarförråd.

Peab har uppgett följande andelstal:
Andelstal ek plan: 1,9999%
Andelstal exkl kapital: 0,00000000
Andelstal kapital: 0,00000000
Inga vidare specifikationer har angivits.

För mer info besök gärna: https://peabbostad.se/projekt/skane/kv-varvskajen/

Energideklaration är ej utförd då fastighetens mätvärden, som kan vara nödvändiga vid upprättandet av energideklarationen ej finns tillgängliga vid denna tidpunkt.

Föreningen

Namn
Brf Varvskajen 2
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
72 lägenheter, 1 lokal
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Föreningen godkänner delat ägande, den som äger ska bo i lägenheten.
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
Brf Varvskajen 2 är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 72 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt samt 1 lokal. Inflyttning beräknas ske mellan april 2021- november 2022. Föreningen äger marken. Föreningens ekonomiska förvaltare är Nabo.
FÖRENINGENS EKONOMI
Ingen planerad förändring av avgiften.
Tv och Bredband
Föreningen är ansluten till Telia Triple-play, kanalpaket lagom, bredband 100/100 Mbits, och IP-telefoni. Ett obligatoriskt tillägg om 222 kr/månad tillkommer till månadsavgiften.
Gårdsplats
Kvartersgården blir ett grönt och funktionellt rum. Här skapas liv och rörelse i ett rum som passeras och nyttjas dagligen. Träd, buskar och perenner skiftar i utryck efter säsong. Och även här tas historien tillvara med material som stål och betong, både nytt och återanvänt. Skorstenar för byggnadens teknik knyter an till historien och är synligt placerade på gården och här finns en pergola med sittplatser och gemensam grill. Nyttjandet och skötseln av gården delas med grannföreningen Brf Varvskajen.
Gemensamma utrymmen
I föreningen finns en stor gemensam takterrass utrustad med möbler och pergola för sommarens alla tillställningar. I föreningen finns även en gemensam gård med pergola, sittplatser och grillplats. Cykelparkeringar finns under tak på gården. Cykelplatser finns även i källare. På gården finns en verktygsvägg för enkel cykelservice. Miljörum med källsortering finns i fastigheten.
Parkering
Föreningen har inget eget garage. 77 p-platser garanteras i kommande P-hus på andra sidan kvarteret. I väntan på att detta färdigställs, om det ej är klart till inflyttning, tillhandahålls markparkering bredvid kvarteret. Gemensam bilpool finns att tillgå med 2 elbilar som ingår i kvarteret inklusive laddstation via Ourgreencar och även cykelpool finns med 2 el-lådcyklar.
Övrigt
Ovanstående information är inhämtad ifrån berörd förening. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Huset är under uppförande.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2021/2022
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
(FTX) från och tilluftsväxlare - värmeåtervinning
Hiss
Ja, Hiss finns

Ekonomi

utgångspris
7 995 000 kr
KOMMUNALSKATT
32,681%
Pantsatt
Nej

DRIFT

Nätbolag
EON

Allmänt om området

Centrumläge i Malmö med gångavstånd till all tänkbar service, butiker, restauranger och samhällsfunktioner. Parker och grömområden finns alldeles intill bostaden.

Kommunikation

Gång avstånd till både Malmö C och Gustav Adolfs torg med tåg- och busskommunikation.

Närservice

Allt man kan önska sig på kort promenadavstånd.

Parkering

Gaturparkering, parkering i parkeringshus samt boendeparkering via Malmö stad är möjligt.

Vägbeskrivning

www.hitta.se

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.