Sallerupsvägen 32H Ellstorp
Ellstorp

Sallerupsvägen 32H

Optimal tvårummare högst upp i huset!

Såld

Optimal tvårummare högst upp i huset!

Välkommen till Sallerupsvägen 32H!

I Malmös kärna finner vi Ellstorp och denna mysiga tvårummare i Brf Atle i Malmö. Dess 48 kvadratmeter som är genomgående erbjuder en härlig rymd med god takhöjd, härligt ljusinsläpp och en stor inglasad balkong i ett mycket soligt söderläge som nås från det trevliga vardagsrummet som är enkelt möblerat med både plats för matplats och en soffgrupp. Mycket fint renoverat kök med utsikt över Ellstorpsparken, helkaklat badrum samt ett bra taget till kvadraten sovrum som även det vetter mot parken utrustat med garderober. Bra med förvaring i de två förråden som tillhör bostaden där vinds förrådet ligger nära tillhands.

På Sallerupsvägen 32H bor i en välskött HSB-förening med Malmös pulserande cityliv runt knuten och endast ett stenkast från Värnhems torget. För den som önskar njuta av härliga sommarkvällar med grillning finns tillgång till grillplats intill ellstorpsparkens lummiga atmosför. Ellstorp med ett kort avstånd till knutpunkten Värnhem med närhet till ett rikt utbud av butiker, gym, caféer och restauranger. I bostadens omedelbara närområde finner du köpcentrat Malmö Entré samt goda kommunikationer via buss till Lund, Triangeln, Centralstationen och Malmö Universitet. Även Östervärns tågstation har öppnats vilket ger området optimala kommunikationsmöjligheter mot bland annat Hyllie. Det pendlarvänliga läget gör bostaden till ett utmärkt alternativ för de flesta.

Visa mer
Slutpris

1 310 000 kr

Ansvarig mäklare

Marcus Johansson

Reg. fastighetsmäklare/ Franchisetagare
Assisterande

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.