Blåbandsvägen 13A Oxie
Oxie

Blåbandsvägen 13A

Mästerverk med Indoorspa!

Till salu

Mästerverk med Indoorspa!

Fullständigt villakoncept som erbjuder ett av Skånes i särklass mest eftertraktade landslägen.

Visa mer
SNABBFAKTA

SNABBFAKTA

  • Pris: 22 950 000 kr
  • Boarea: 450 kvm + 92 kvm biarea
  • Område: Oxie, Malmö
  • Fastighetsbeteckning: Toarp 5:68

22 950 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Marcus Johansson

Marcus Johansson

Reg. fastighetsmäklare/ Franchisetagare

Välkommen till Blåbandsvägen 13A

Fullständigt unik villa med blick över den skånska gyllene slätten som erbjuder ett av Skånes i särklass mest eftertraktade lägen. Detta hem är verkligen ett hem utöver det vanliga där känslan för rum och miljö tillvaratagits på ett förträffligt sätt, såväl interiört som exteriört. Med dessa öppna, sociala ytor njuter vi av att umgås i större sällskap och bor med snygga, moderna materialval alltigenom hela huset. Att man bor i den mest pittoreska miljön skapar den där lilla extra känslan av att man uppnått maximal boende potential. Detta drömboende fördelar sig över en total yta om närmare 450 kvm. Vidare finns en inomhuspool, en sagolik entré likt en helikopterplatta fast för biluppställningen, samt ett integrerat garage med plats för upp till fem bilar. Totalt sätt ger det ett fantastiskt och mycket naturnära livsstilsboende. Detta hem är verkligen ett arkitektoniskt verk. Även utemiljön har tillvaratagits på det mest optimala sätt. Stenlagda uteplatser som rymmer både loungemöbler, matmöblemang och solstolar. Välskött och mycket grönska som ramar in och bonar om. Här bildas en privat och insynsskyddad oas. Detta är verkligen ett hem att längta till, här saknas inget.

Tomten har potential att avstyckas in i mindre tomter och bebygga ytterligare bostader på denna stor tagna tomt till kvadraten!

Varmt välkommen att boka en privatvisning!

Hall

Innanför dörrarna möts man av den välkomnande entrén där vackra stengolv samspelar med jordnära toner som harmoniserar med naturen utanför. En familjär atmosfär infinner sig i detta hem samtidigt som de raka linjerna i huset skapar en modern känsla. Tillsammans med vita väggar som är genomgående i huset möter eleganta stengolv. Vi finner en gäst-wc med väggar av ljust kakel. Inre hall med klädförvaring. Från hallen nås även en sober sällskapsavdelning med kök, ett sällan skådat ljusflöde och utgång till trädgården och pool genom glaspartier från golv till tak.

Inomhus Pool & Spa avdelning

Med motion och hälsa i fokus hittar du här ett alldeles eget spa! I anslutning till den högra vingen finner vi en bastuanläggning, ett helkaklat exklusivt badrum med dusch och en stor indoor Pool med stora fönsterpartier som bringar ett enormt ljusflöde. Ett året runt koncept för dig som vill kunna motionssimma även under de kallaste vintermånaderna i ditt alldeles egna hem.

Allrum

Stora fönsterpartier mot grönskande trädgård tillsammans med den oslagbara takhöjden skapar en fantastisk rymd. På golvet vilar stora mörkgrå klinkerplattor som inte bara är praktiska men som även ger ett modern känsla längs de sociala ytorna.

Kök

Den öppna planlösningen med de stora fönsterpartierna ger ett härligt ljusflöde från både öster och väster. Specialdesignat kök med kompromisslös kvalitet ligger i husets hjärta och har en genomgående design i vitt och anticit grå med kontrasten av en massiv bänkskiva skapar här ett spännande uttryck. Samtliga integrerade vitvaror och vinkylar är från Siemens. Dubbelugn och dubbla mikrovågsugnar. Plats för ett stort matbord för upp till 16 personer skapar ett genomgående skönt flöde. Här flyter vardagsrum samman med matplatsen och den oslagbara takhöjden skapar en fantastisk rymd. Stora glaspartier med öppningsmöjligheter suddar ut gränsen mellan ute och inne.

Övre plan

Övre planets privata sovrumsavdelning har kontor/sovrum med stora fönsterpartier och korridor. Här finns fyra till fem sovrum med egendesignat badrum.
Ett spektakulärt masterbed-room, badrumsavdelning och en väldigt generös walk in closet. Härifrån erbjuds en enastående utsikt. Den andra flygeln är disponerad som en separat bostadsdel med sällskapsrum, ytterligare badrum, samt två sovrum, där det ena har en fantastisk fönsterparti med utsikt mot slätten. Båda sovrumsavdelningarna ligger väl avskilda ifrån de sociala ytorna.

Badrum 1

Fantastiskt lyxigt badrum i anslutning till master bedroom. Lägg märke till den nästintill obefintliga fogen, en vacker detalj som ger en exklusiv känsla. Här kan man njuta av bubbelbadkar samtidigt som dubbelkommoden med dubbelvask och dess spegelskåp förenklar vardagslivet. Integrerat ljussystem. Dusch med duschskydd i klarglas, vägghängd toalett.

Badrum 2

Fantastiskt lyxigt badrum i anslutning till master bedroom. Integrerat ljussystem. Dusch med duschskydd i klarglas, vägghängd toalett.

Badrum 3

Badrum med dusch, wc, i spa avdelningen.

Tvättstuga

I anslutning till kök med separat entré finns tvättstuga med stengolv. Även här är tvättmaskin samt torktumlare från Siemens. God förvaring längs väggen.

Trädgård

Utemiljön är lika inbjudande som övriga huset och med flera sittplatser kan man alltid hitta en plats i solen. Trädgården erbjuder inbjudande samt generösa uteplatser med trädäck med plats för utekök för socialt umgänge under varma sommardagar och plana gräsytor mot vårt gyllene skånska landskap. Finns längtan även efter utomhuspool är här gott om plats för det med.

Visa mer

BILDER

Planskisser

ALLMÄNT

Fastighetsbeteckning
Toarp 5:68
UPPLÅTELSEFORM
Friköpt
BOENDEFORM
1-familjs friliggande villa
Boarea
450 m² + 92 m² biarea taxeringsinformation
Tomtarea
6 409 kvm

BYGGNADSFAKTA

Uppvärmning
Luft/vatten
Byggnadstyp
1½-plansvilla
Fasad
Puts
Fönster
3-glas
Tak
Plåt
Stomme
Betong
Bjälklag
Betong
Grundläggning
Betongplatta
Grundmur
Betong
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
VENTILATION
FTX

Ekonomi

Utgångspris
22 950 000 kr
FASTIGHETSAVGIFT
11 820 kr/år
KOMMUNALSKATT
32,681%
TAXERINGSVÄRDE
1 182 000 kr (Taxeringsår 2021)
TAXERINGSKOD
210, Småhusenhet, tomtmark
UTTAGNA PANTBREV
3 000 000 kr

dokument

Energideklaration

Energideklaration
Beställd

INSKRIVNINGAR / PLANBESTÄMMELSER

Servitut, etc
Gemensamhetsanläggning: Malmö Toarp GA:5
Avtalsservitut Nätstation Mm
Förmån: Officialservitut Väg, 12-OXI-314.1
Last: Avtalsservitut: Nätstation Mm, 12-IM1-87/5447.1
Planbestämmelser
Områdesbestämmelse

Allmänt om området

Lugnt och barnvänligt område med närhet till det mesta. I Oxie centrum finns matbutik, bageri, vårdcentral, bibliotek, frisör, djurklinik samt gym. Här finns även Oxie station där pågatågen går. Beräknad restid till Hyllie 10 min, Malmö C 15 min och Kastrup 30 min, observerar att detta endast är cirkatider. För den bilburna når du Sturup på ca. 20 min. Räknat till Malmö med både grundskolor att tillgå, vilket också bidrar till barnvänligheten i området. Fördelen med området är att bo i ett mindre samhälle med alla bekvämligheter det innebär, men ändå ha natur och storstadspulsen som granne. Här trivs föräldrar med att kunna låta barnen växa upp i en lugn, trygg och naturnära miljö.

Kommunikation

Ett bra nät av kollektivtrafik med många avgångar ger känslan av att inget är långt borta I Oxie. Från tågstationen reser många pendlare längre sträckor runtom och man når Malmö Centralstation på cirka 15 minuter. Påfart till motorväg E65 når du inom ett par hundra meter och sedan är du snabbt vidare ut på E6 och E20. Oxie ger goda kommunikationsmöjligheter både till dig som bilägare och för busspendlaren.

Närservice

I Oxie Centrum finns ett stort serviceutbud med flera faciliteter. Det skänker livskvalitet att ha alla bekvämligheter inom räckhåll. Runtom i området finns lekplatser och grönområden. Idrottsanläggningar finns, dessutom kringliggande golfbanor för den som uppskattar det. Om inte annat kanske en promenad i närliggande Bokskogen passar bra. Här finns många aktiviteter för gammal som ung. Skolor och dagis finns det gott om i denna familjevänliga stadsdel. Kungshögsskolan, F-6 Tingdammsskolan, F-6 Oxievångsskolan, F-9 Nicke Pings förskol, Byängens förskola, Oxiegårdens förskola, Tegelmyrens förskola, Oxievångs förskola, Diamantens förskola, Linbärets förskola, Lillstjärnans förskola, Svängedammens förskola, Solglimtens förskola & I Ur och Skur Ekomyran

Vägbeskrivning

www.hitta.se

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.