Östra Förstadsgatan 13 Trelleborg
Trelleborg

Östra Förstadsgatan 13

Mysigt parhus på populära Östra förstadsgatan 13 med havet i närområdet!

Såld

Mysigt parhus på populära Östra förstadsgatan 13 med havet i närområdet!

Nu har vi äran att presentera ett charmigt parhus i underbara Trelleborg. På mysiga Östra förstadsgatan 13 med klassisk tegelfasad i rödtonat bricktegel finner vi detta sekelskifts hus anno 1909. Det är det perfekta parhuset för dig som vill ha en unik townhouse känsla. Med den klassiska sekel andan bevarad och med ett gammalt häststall på bakgården som är omgjort till ett praktiskt förråd (isolerat) finner vi här suveräna bonuskvadrat och ett väldigt charmigt och unikt boende. Njut av en rofylld, stor och inbjudande tomt med gott om plats att njuta på! Huset har genomgått en trevlig renovering och väggarna är nymålade i fräscha färger som skapar en magisk harmoni längs hela boendet! Här erbjuds en tilltalande bostad med högt i tak med ett väl tilltaget sällskapsrum, ett nytt vitt klassiskt kök med goda arbetsytor och som även ger möjligheten att öppna upp mot vardagsrummet för den som önskar, ovanvåningen blir en privat avdelning i huset och det är där vi finner bostadens tre rejäla sovrumsmiljöer och två badrum som har fått sig ett fint facelift med nya badrums inventarier. Suveräna bonuskvadrat med bland annat gillestuga samt goda ytor för exempelvis en liten verkstad. Enkel parkering finner man framför huset eller så finns det plats för två bilar på sidan. Gatan är familjevänlig och lugn då där inte sker någon genomfartstrafik. På Östra förstadsgatan genomsyras en variation av charmiga hustyper och här är det nära till allt, havet finner vi ett stenkast bort. Här bor man på bra läge nära stora grönområden, matbutiker, flertalet skolor och centrum.
Trelleborg är planerad för en stor stads renovering av kustlinje med nya stränder samt med caféer och restauranger vid kajen. Ett charmigt hus som sällan når marknaden.

Varmt välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

2 520 000 kr

Ansvarig mäklare
Assisterande

Claudia Hamington

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.