Såld villa på Dovhjortsvägen 29 i Blentarp
Blentarp

Dovhjortsvägen 29

Familjevilla i populära Blentarp

Såld

Familjevilla i populära Blentarp

I underbara Blentarp finner vi denna trevliga villa från Mohv Home.
Nu erbjuds chansen att förvärva ett utav Mohv Homes populära hus av model 602 med 3,5 meter i takhöjd. Ett klassiskt 1-1/2 planshus med 45% lutning.

Kliv in i hallen och möts av goda förvarings möjligheter och vitmålade väggar, ljust kustgranit som vilar under fötterna och vi finner i direkt anslutning till höger, husets walk-in-closet eller förråd om så väl skulle önskas.
Till vänster finner vi ett rofyllt sovrum med ek parkett som vilar under fötterna och även här finner vi en sover vit väggkulör. Denna skandinaviska stil går som en röd tråd och präglar även dem resterande delarna av huset.
Vi finner ett stort taget till kvadraten vardagsrum som går i en öppen planlösning med köket och bildar husets sociala punkt. Köket är från Vedum och modellen heter Maja. I vita toner och ljusgrå bänkskiva får ni ett stilfullt kök med bra utrustning.
Köket är utrustat med diskmaskin, kyl och frys och underlimad diskho.
Huset erbjuder även ett andra sovrum på entreplan med plats för bekvämligheter och med goda förvaringsmöjligheter.
Från vardagsrummet når vi ett stort taget trädäck som under sommar månaderna njuts med grillen i högsta hugg med vänner och familj.

Huset består även av en en oinredd vind som med enkelhet kan skapas till ytterligare boyta där den nya ägaren själv sätter sin egen prägel efter ens egna behov.

Visa mer
Slutpris

3 300 000 kr

Ansvarig mäklare
Har du frågor om den här bostaden?

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.