Såld villa på Landsvägen 1808 i Trelleborg
Trelleborg

Landsvägen 1808

Välkommen till Landsvägen 1808! Här finner vi ett gediget, storslaget stenhus

Såld

Välkommen till Landsvägen 1808! Här finner vi ett gediget, storslaget stenhus

I de idylliska omgivningarna vid Domme och Alstad har vi nu äran att presentera detta storslagna stenhus i vinkel som erbjuder allt man kan önska sig! Kör upp på infarten och möts av ljudet från utomhus stero-anläggning när vi kliver ur bilen! Här finner vi ett Poolområde med både pool och spa och utsikt över en mindre damm som gör omgivningarna så avslappnade man kan önska sig. Poolområdet är stenlagt runtom där poolen från PP-pool med pooltak är högt nog att bada även under regniga som kyligare dagar. Poolen är 7,5 x 4 meter och värms upp med egen värmepump. Ut mot dammen omgärdas området med transparant staket i plexiglas som visar det lummiga grönområdet. Poolområdet med dess stenläggning tar start vid vardagsrummet och huset är designat med stora fönsterpartier från golv till tak så det är enkelt att ha större sommar fester eller middagar där gästerna med barn badar för att enkelt bibehålla det sociala.

Huset erbjuder även en större takterass med utsikt över de skånska landskapen med ostörda vyer.

Väl inne i huset finns stora ytor med ett magiskt ljusinsläpp med dess stora fönsterpartier som vätter ut mot trädgården och poolområdet som går från tak till golv.

Visa mer
Ansvarig mäklare

Marcus Johansson

Reg. fastighetsmäklare/ Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.