Trelleborg

Landsvägen 1808

Välkommen till Landsvägen 1808! Här finner vi ett gediget, storslaget stenhus

Till salu

Välkommen till Landsvägen 1808! Här finner vi ett gediget, storslaget stenhus

I de idylliska omgivningarna vid Domme och Alstad har vi nu äran att presentera detta storslagna stenhus i vinkel som erbjuder allt man kan önska sig! Kör upp på infarten och möts av ljudet från utomhus stero-anläggning när vi kliver ur bilen! Här finner vi ett Poolområde med både pool och spa och utsikt över en mindre damm som gör omgivningarna så avslappnade man kan önska sig. Poolområdet är stenlagt runtom där poolen från PP-pool med pooltak är högt nog att bada även under regniga som kyligare dagar. Poolen är 7,5 x 4 meter och värms upp med egen värmepump. Ut mot dammen omgärdas området med transparant staket i plexiglas som visar det lummiga grönområdet. Poolområdet med dess stenläggning tar start vid vardagsrummet och huset är designat med stora fönsterpartier från golv till tak så det är enkelt att ha större sommar fester eller middagar där gästerna med barn badar för att enkelt bibehålla det sociala.

Huset erbjuder även en större takterass med utsikt över de skånska landskapen med ostörda vyer.

Väl inne i huset finns stora ytor med ett magiskt ljusinsläpp med dess stora fönsterpartier som vätter ut mot trädgården och poolområdet som går från tak till golv.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • utgångspris: 7 495 000 kr
  • Antal rum: 7 rum
  • Boarea: 289 kvm + 50 kvm biarea
  • Byggnadsår: 2015
  • Område: Trelleborg, Trelleborg
  • Besiktigad: Nej
utgångspris

7 495 000 kr

Visningar

5 Dec 14:00 - 15:00
Anmälan krävs!
Ansvarig mäklare

Marcus Johansson

Reg. fastighetsmäklare/ Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Landsvägen 1808

Hall

Innanför säkerhetsdörren möts vi av en ståtlig entre med klinkersgolv i marmordesign och vitmålade väggar. Ut mot fasaden finner vi två bra fönsterrutor med sidoljus i vardera fönster som är belägna på varsin sida om dörren. Goda förvaringsmöjligheter erbjuds i hallen och här får enkelt plats två garderober på vardera sida i hallen om så skulle önskas.

Vardagsrum

Detta är en utav höjdpunkterna i huset öppet ända upp till andra våningens tak och stora fönsterpartier med skjutbara dörrar öppna man enkelt upp mot poolområdet under de varma sommardagarna och låter dessa rum smälta samman när vänner och familj är på besök.

Kök

Köket har en öppen planlösning mot vardagsrummet och matsalen som gör att hela upplevelsen av huset blir storslagen. I dess stilrena färger erbjuds här goda arbetsytor samt riktlig förvaring, kyl och frys side-by-sidedesign med ismaskin, inbyggd ugn och microvågsugn, integrerad diskmaskin, spishäll samt snygg designad spisfläkt. I köket har man inte missat de goda detaljerna fönster ovanför arbetsbänken som vätter ut mot infarten och utsikt över de skånska gårdarna gör det harmoniskt att förberedda maten och samtidigt med köksön som går ut mot vardagsrummet och matsalen kan gästerna blir underhållna av värdarna.

Matsal

Matsalen tar plats från hallen och är vältagen till kvadraten som erbjuder stora fönsterpartier som även dessa går ut mot poolområdet och trädgården och luftig känsla mot vardagsrummet och köket erbjuds och matsalsmöblemang för de stora middagarna får enkelt plats.

Allrum

Vid hallen och matsalen finner vi trappan som leder upp till allrummet på andra våningsplanet. Allrummet går i vinkel och transparenta glasräcken ned mot vardagsrummet och matsalen ge en härlig känsla om rymd och exklusivitet. Rummet får enkelt plats med soffgrupp, fåtöljer och tv.

Badrum 1

Bottenvåningens badrum erbjuder en stor duschplats, vägghägnd wc, handfat med kommod och väggfast högskåp med spegeldörr. Vattenburen golvvärme under golvet som ger en skön känsla. Vita helkaklade väggar och grått klinkergolv.

Badrum 2

På ovanvåningen ligger ett stort fräscht badrum med stora fönsterpartier ut mot takterassen och åkrarna. Mosaik klädd duschplats som avskrämas med glasvägg. Ett badkar som stor precis vid de stora fönsterpartierna med dess vidstärckta utsikt. Badrummet är utrustat med vägghängd wc, handfat med kommod och väggfast skåp med spegeldörr även här.

Master bedroom

PÅ ovanvåningen finner vi även det stora stora sovrummet ( master bedroom) detta spatiösa sovrum med stora ytor har utgång till husets takterass. Stora fönsterpartier, ljusa golv och vita väggar en extra bonus är en rymlig walk-in-closet som ligger ett trappsteg ned.

Sovrum 1

På bottenvåningen ligger ett stort sovrum med fönsterpartier ut mot poolen. Detta kan enkelt skärmas av och erbjuda lokaler att hyra ut eller driva verksamhet då med egen ingång utifrån. Detta ligger avskilt från resterande boendeyta. Från början var tanken att detta skulle utgöra biosalong.

Sovrum 2

Bredvid sovrum ett i mindre skala och ett genomgångsrum till sovrum 1 finner vi detta sovrum som enkelt kan bli ett trevligt hemmakontor.

Sovrum 3

Ett tredje sovrum ligger i anslutning till vardagsrummet även detta rum med stora fönsterpartier samt skjutdörr mot poolen.

Sovrum 4

På ovanvåningen finner vi ytterligare ett sovrum med stort fönsterparti mot trädgården och det grönskande området bakom.

Trädgård

Trädgården utgörs av en stordel av pool och spa området med dess smak fyllda fasad-belysing och infällda spotlights vid stenläggningen runt huset och runt poolen lyser huset upp praktfullt på kvällstiden.

Visa mer

BILDER

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.