Såld lägenhet på Hospitalsgatan 16B i Gamla Väster
Gamla Väster

Hospitalsgatan 16B

Varmt välkomna till ett unikt Gårds-hus på gamla väster med en stor uteplats.

Såld

Varmt välkomna till ett unikt Gårds-hus på gamla väster med en stor uteplats.

Bland Gamla Västers idylliska omgivningar och pittoreska gator finner vi en fantastisk tvårummare i ett gatuhus med stor uteplats mot innergården. Denna yteffektiva och mysiga tvårummare ger en härlig harmoni direkt innanför dörren. Skjutdörrarna rakt fram i hallen med spegel erbjuder generöst med förvaring. Väl in i lägenheten finner vi vitmålade väggar och klassisk ekparkett under fötterna. Vi möts av sobert inredda rum som är generösa till storleken samt fönsterpartier som skapar en härlig och ljus atmosfär. Vi finner ett modernt kök i vitt som samspelar med vardagsrummet i en öppen planlösning. Köket är smyckat med trevliga detaljer med handtag av läder och utrustat med integrerad diskmaskin. Plats med matplats och bra med förvaring finner vi och härifrån ges access till den härliga uteplatsen med gott om plats för umgänge. Njut av grillkvällarna här eller varför inte morgonkaffet på din privata plats mitt i city.

Sovrummet är beläget på ett rofyllt läge mot innergården. Lägg därtill goda förvaringsmöjligheter i form av flera inbyggda garderober samt ett fräscht och praktiskt badrum där bekvämligheten av egen tvättutrustning som underlättar i vardagen ges.

Här bor vi på ett ypperligt cityläge med gångavstånd till den grönskande Kungsparken och med promenadavstånd till ett myllrande torgliv, med fulländad närhet till matupplevelser, även casinot samt en kort cykeltur till Ribersborgs stranden för ett svalkande dopp. Vi finner även ett fullt utbud av kommunikationer sker via centralstationer som ligger runt knuten.

Varmt välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

3 900 000 kr

Ansvarig mäklare
Har du frågor om den här bostaden?

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.