Såld tomt på Trädgårdsgatan 25 i Oskarström
Oskarström

Trädgårdsgatan 25

Hörntomt med godkänt bygglov!

Såld

Hörntomt med godkänt bygglov!

Välkomna till en unik möjlighet på Trädgårdsgatan 25 i populära Oskarström! Här finner ni en hörntomt om generösa 896 kvm, belägen i ett naturskönt och lugnt område. Denna fastighet erbjuder en perfekt balans mellan naturnära miljö och bekvämt avstånd till Oskarströms bekvämligheter som exempelvis, furulundsbadet, skidbacke, isbana, skola, matbutik och idrottsplats!

Tomten har alla förutsättningar för att bli ert drömprojekt, med el och VA redan framdraget till fastigheten. Dessutom finns ett godkänt bygglov, vilket innebär att ni kan komma igång med byggnationen omgående.

Enligt detaljplanen har ni möjligheten att uppföra en huvudbyggnad och ett uthus, högst två våningar. Endast friliggande hus är tillåtna, vilket ger området en harmonisk och enhetlig karaktär. För den kreative fastighetsutvecklaren finns även möjligheten att bygga ett hyreshus och inreda det med upp till två lägenheter – perfekt för den som vill kombinera eget boende med en extra intäkt.

Trädgårdsgatan 25 erbjuder inte bara en tomt, utan en livsstil där du kan njuta av naturens skönhet varje dag. Oskarström är känt för sin trevliga gemenskap och närhet till både Halmstad och den vackra Hallandskusten. Här kan du bygga ett hem som både du och framtida generationer kommer att älska.

Missa inte denna unika chans att skapa ditt eget paradis i hjärtat av Oskarström. Kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning!

Visa mer
Slutpris

300 000 SEK

Ansvarig mäklare

Emir Aljaaf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.