Såld fritidshus på Mästocka 229 i Mästocka
Mästocka

Mästocka 229

Mysig vinterbonad stuga på högt läge i vackra och lugna Mästocka!

Såld

Mysig vinterbonad stuga på högt läge i vackra och lugna Mästocka!

Sväng in på grusvägen som leder oss till denna fantastiska pärla omgiven av natur och grönska. På idylliskt läge med nästan 3800kvm tomt står denna mysiga stuga som erbjuder en boendeyta på 60 kvm samt ett inglasat uterum. Stugan erbjuder ett stort kök, vardagsrum med braskamin, två sovrum samt duschrum.

På denna idylliska plats möts du av en oas av lugn och ro, inbäddad i en naturskön miljö. Här får du möjlighet att koppla av och njuta av livet i sällskap med dina nära och kära. Oavsett om du är här med familj eller vänner kommer du att finna gott om plats för både umgänge och avkoppling.

Området är fullt av möjligheter till aktiviteter och upplevelser. Ca. 2km bort finns Mästocka sjön med möjlighet till svalkande bad. I närheten finns naturreservat, vandringsleder och cykelvägar. För den golfintresserade ligger både Skogabys och Tönnersjös golfbana bara en kort bilresa bort. Detta är det perfekta stället för dig som söker en avkopplande och naturskön tillvaro.

Fastigheten säljs med generell friskrivningsklausul.

Visa mer
Slutpris

1 025 000 SEK

Ansvarig mäklare
Assisterande

Emir Aljaaf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Fastigheten

Altan

Kök

Vardagsrum

Uterum

Sovrum 1

Sovrum 2

Duschrum

Avträde

Trädgård

Fastighetskarta

Övriga bilder

Planlösning