Såld lägenhet på Hagalundsvägen 5 i Pålsbo
Pålsbo

Hagalundsvägen 5

3 rok med inglasad balkong!

Såld

3 rok med inglasad balkong!

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR MER INFORMATION!

I ett av föreningens mest fördelaktiga lägen hittar ni denna ljusa och hemtrevliga gavel-lägenhet. Med en genomtänkt planlösning på 73,5 kvadratmeter fördelat över två rymliga sovrum, ett fräscht badrum med egen tvättavdelning och ett fullutrustat kök, erbjuder denna bostad både komfort och funktionalitet.

Till bostadsrätten hör av en väl tilltagen inglasad balkong som bjuder in solljuset från lunch till sen eftermiddag, vilket skapar en trivsam atmosfär! Här sitter man mer än gärna och njuter av en god måltid eller koppla av med en bok medan ni omges av en vacker vy.

Hagalundsvägen 5 är en del Riksbyggens Brf Halmstadhus nr 17, en mycket omtyckt och välskött bostadsrättsförening med god ekonomi. Vilket ger dig en trygg och stabil boendemiljö.

Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa Halmstad har att erbjuda. Busshållplats finns inom bekvämt avstånd och härifrån tar ni er smidigt till centrum, Tylösand och Flygstaden.

Passa på innan någon annan hinner före - anmäl ert intresse redan idag!

Visa mer
Slutpris

1 830 000 kr

Ansvarig mäklare

Anders Nilsson Wall

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Emir Aljaaf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.