Såld lägenhet på Ranagårdsvägen 16 i Ranagård
Ranagård

Ranagårdsvägen 16

Såld

ACCEPTERAT PRIS: 2 095 000:-

Låt oss presentera denna mycket smakfulla & kvadratsmarta 2:a. Vi imponeras av den genomtänkta planlösningen och de kvalitativa materialvalen. Belysningen styrs enkelt via mobilen - ”Smart Home” system. Känslan av nyproduktion är svårslagen! Ni som nya köpare blir första att nyttja denna bostad - Tillträde kan ske omgående om så önskas!

Interiört:
Välkomnade hall med en rymligt klädkammare. Köket går i modern grå kulör från kvalitets märket Marbodal och här finns en naturlig plats för matbord. I allrummet har ni gott om plats med soffgrupp, TV eller annan önskvärd möblering. Väl tilltaget sovrum med stor skjutdörrsgarderob.
Badrummet är helkaklat i stilrent utförande med golvvärme. I badrummet finns en kombinerad tvätt- torktumlare. Till lägenheten hör även en möblerbar balkong i bra solläge om ca 6 kvm.

Skanska garanterar föreningen en räntegaranti vilket innebär att Skanska står för den förhöjda räntekostnaden de första åren som bostadsrättsföreningen har.
Dessutom är Brf Ranalyckan ”Svanenmärkta bostäder” och du som ny köpare kan ansöka om ”grönt bolån”. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Med cykelavstånd till Tylösand strand kan ni enkelt ta er till sandstranden och njuta av sommardagar vid havet. För golfälskare finns även möjligheten att spela på Halmstad golfklubb/Ringenäs Golfklubb, och naturen är aldrig långt borta med både Eketånga och Möllegård naturreservat en kort promenad bort. I Ranagård finns planer på att uppföra förskolor, skolor och äldreboenden, vilket skapar en trygg och levande miljö för hela familjen. Dessutom tar ni er enkelt till Flygstadens handelsområde och Halmstad City för att tillgodose alla era shopping- och nöjesbehov.

Passa på innan någon annan hinner före – anmäl ert intresse redan idag!

Visa mer
Slutpris

2 050 000 kr

Ansvarig mäklare

Anders Nilsson Wall

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.