Såld villa på Sälgvägen 8 i Torup
Torup

Sälgvägen 8

Trevlig familjevilla på barnvänlig gata!

Såld

Trevlig familjevilla på barnvänlig gata!

Välkomna till Sälgvägen 8! Denna fantastiska 1,5-plansvilla med en totalyta på imponerade 128+97 kvadratmeter, finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas och leva sina bästa liv. Beläget på en rymlig men lättskött tomt om hela 874 kvadratmeter.

När ni kliver in i detta charmiga hem möts ni av en ljus och välkomnande atmosfär. Entréplan erbjuder ett generöst vardagsrum som smälter samman med köket, vilket skapar en öppen planlösning som är perfekt för familjelivet och för att umgås med gäster. Stora fönster släpper in naturligt ljus och ger en fantastisk utsikt över trädgården. Köket är fullutrustat med allt som ni kan tänkas behöva i ett kök. Vidare upp en våning i bostaden når ni ett trevligt extra vardagsrum samt ett väl tilltaget sovrum. Övre planet uppskattas enormt för barnen som kan ha sitt egna vardagsrum. Källaren är fräsch och väl omhändertagen och här finner ni ett luftigt gillestuga som kan användas efter sina behov. Dessutom så finner ni även centraldammsugare på varje plan - PRAKTISKT!

Denna fastighet har en trädgård som är något utöver det vanliga. Med 874 kvadratmeter att njuta av, finns det gott om plats för lek, trädgårdsarbete och avkoppling under soliga dagar. En stor altan erbjuder möjlighet till grillkvällar och utomhusmiddagar med familj och vänner. Här kan du njuta av den svenska sommaren till fullo. Lyxigt med både en inglasad altan på framsidan samt en altan med trall på baksidan! - Ni finner dessutom ett trevligt växthus på tomten.

Sälgvägen 8 är beläget i ett lugnt, barnvänligt och trivsamt område med närhet till skolor, service och naturen. Det är perfekt för den som vill bo i ett fridfullt område samtidigt som det är nära till allt du behöver i vardagen.
Missa inte chansen att äga detta fantastiska hus. Kontakta ansvarig mäklare redan idag för att boka en visning och upptäck ert framtida hem!

Visa mer
Slutpris

1 500 000 SEK

Ansvarig mäklare

Emir Aljaaf

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Hall

Vardagsrum

Kök

Sovrum 1

Sovrum 2

Badrum 1

Allrum övre plan

Sovrum 3

Gillestuga

Tvättstuga

Badrum 2

Inglasad altan

Altan

Fastigheten

Övriga bilder

Planlösning